Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Ο Αλβανός σουβλατζής και ο ρουφιάνος «Πεπίτο» – Η δράση συμμορίας εκτός ποδοσφαιρικών γηπέδων

Η δράση συμμορίας εκτός ποδοσφαιρικών γηπέδων

Ενας Αλβανός σουβλατζής – ψήστης στο Μπραχάμι έπαιζε με επιτυχία τον ρόλο γκάνγκστερ στήνοντας ενέδρες και ξυλοκοπώντας οπαδούς αντίπαλων ομάδων. Ο Αλβανός χούλιγκαν με τα προσωνύμια «Θείος» ή «Boss» έκανε χρυσές δουλειές πουλώντας με το τσουβάλι εισιτήρια σε ομοϊδεάτες του «λάτρεις» της ινδικής κάνναβης. Οργάνωνε «σέντρες», αλλά φοβόταν το «χρέωμα» στις αστυνομικές Αρχές.

Οι «κιτρινόμαυροι» χούλιγκαν του Μπραχαμίου είχαν ενωθεί με αυτούς του Νέου Κόσμου, έδιναν ραντεβού στο «σκυλόπαρκο» ή «Dog» για συμπλοκές, ενώ πραγματοποιούσαν και «περιπολίες» εντοπισμού αντιπάλων αλιεύοντας στοιχεία οπαδών από τα social media. Μάλιστα, είχαν στρατολογήσει έναν οπαδό του Πανιωνίου, τον επονομαζόμενο «Πεπίτο», ο οποίος είχε γίνει ο «δούρειος ίππος», μεταφέροντας πληροφορίες μέσα από το στρατόπεδο των χούλιγκαν του Πανιωνίου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος των χούλιγκαν δύο εγκληματικών οργανώσεων, που συνελήφθησαν πριν από μερικά 24ωρα από τις διωκτικές Αρχές, τον περασμένο Νοέμβριο ο «Θείος» προέβη στον βάναυσο ξυλοδαρμό ενός οπαδού της ομάδας του Παναθηναϊκού, καταγράφοντας μάλιστα την πράξη του σε βίντεο. Αφορμή ήταν η ληστρική επίθεση του θύματος στο σπίτι του αρχηγού μαζί με άλλους οπαδούς.

Μέλος της «ομάδας του Μπραχαμίου», αφού εντόπισε το θύμα, τον μετέφερε στο μαγαζί του 38χρονου Αλβανού σουβλατζή, όπου έμεινε για ώρες σε… κατάσταση ομηρίας, μέχρι να δώσει πληροφορίες για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που συμμετείχαν στην επίθεση. Πριν τελικά κατονομάσει δύο άτομα, το θύμα ξυλοκοπήθηκε από τον αρχηγό, με αποτέλεσμα να σπάσουν δόντια του. Σε μία από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες του «Θείου», στο πλαίσιο της έρευνας από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, οι αστυνομικοί φέρεται ότι άκουσαν διάλογο που αφορούσε ανθρωποκτονία που σημειώθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων τον Απρίλιο του 2018.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν κατηγορηθεί δύο οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, ο αποκαλούμενος «Ολι» και ο «Μάριος ο Ουκρανός». Σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο πρώτος ήταν αυτός που έπληξε το θύμα με μαχαίρι, όμως από τη συνομιλία προκύπτει ότι ο δράστης που προέβη στην ανθρωποκτονία ήταν ο «Ουκρανός». Εκτός των άλλων, ο Αλβανός σουβλατζής φέρεται ότι είχε δώσει διαταγές να συμμετάσχουν οπαδοί του και στη διαμαρτυρία για τα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2025, μόνο και μόνο για να προχωρήσουν σε επιθέσεις εις βάρος αστυνομικών. Σε αυτά τα επεισόδια ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τεσσάρων μελών της πρώτης οργάνωσης και δύο μελών της δεύτερης (συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού).

Το σκυλοπάρκο που ήταν σημείο συνάντησης, η στρατολόγηση μελών και τα αντιγκραφιτι

Σε συνομιλίες τους καταγράφηκε ότι το «Dog» ή «σκυλόπαρκο» ήταν ένα από τα σημεία συνάντησής τους. Το πάρκο στη συμβολή των οδών Θεοκλήτου Β’ και Κριναγόρου ήταν ένα από τα ορμητήρια των σκληρών οπαδών, που στόχευαν στην επικυριαρχία στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και του Νέου Κόσμου. Ενα άλλο σημείο συνάντησης ήταν το σουβλατζίδικο του 38χρονου αρχηγού της ομάδας του Μπραχαμίου.

Ο ηγέτης των χούλιγκαν τύγχανε σεβασμού στον οπαδικό κύκλο του και σε αρκετές περιπτώσεις ανέπτυσσε κριτική διάθεση προς τα μέλη της οργάνωσης που δεν ανταποκρίνονταν στα επίπεδα απόδοσης που είχε θέσει. Οπως διαπιστώθηκε, ο 38χρονος είχε αποκομίσει μεγάλο περιουσιακό όφελος, πουλώντας παράνομα εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας τους, τα οποία προμηθευόταν με μηδενικό αντίτιμο. Λόγω της θέσης του, ο «Θείος» γινόταν συχνά στόχος επιθέσεων από οπαδούς αντίπαλων ομάδων, τόσο στο σπίτι του όσο και στην επιχείρηση που διατηρούσε. Χρησιμοποιώντας το πληροφοριακό δίκτυο που είχε αναπτύξει, συνήθως εντόπιζε τους δράστες, στους οποίους φερόταν με ιδιαίτερη σκληρότητα, τρέφοντας το αίσθημά του για εκδίκηση.

Σε άλλες περιπτώσεις ο 38χρονος παρείχε προστασία στα μέλη της οργάνωσης, μεταβαίνοντας ο ίδιος ακόμα και σε σπίτια αντίπαλων οπαδών προκειμένου να τους εκφοβίσει. Σε ένα από τα ραντεβού, το οποίο οργανώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο από τον «Θείο», μέλη της ομάδας του Νέου Κόσμου και του Μπραχαμίου είχαν συμπλοκή με οπαδούς του Πανιωνίου εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΑΝ. ΒΑΡΙΚΑΣ». Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός ενός οπαδού της ομάδας του Πανιωνίου, καθώς και ο ελαφρύτερος τραυματισμός ενός ακόμα οπαδού των «κυανέρυθρων» και ενός της ΑΕΚ. «Στηρίγματα» του «Θείου» ήταν δύο άτομα, ένας 24χρονος που είχε σκοπό να αναλάβει τα ηνία της οργάνωσης και ένας 28χρονος. Ο 24χρονος, όπως διαπιστώθηκε, είχε καταφέρει να στρατολογήσει οπαδούς αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα να μαθαίνει σημαντικές πληροφορίες για τη δράση των οπαδών της κι έτσι να προλαμβάνει χτυπήματα εις βάρος της οργάνωσης της οποίας ήταν μέλος.

Παράλληλα, ως σημεία συγκέντρωσης είχαν επιπλέον δύο: την πλατεία Ασυρμάτου και τον σύνδεσμο στην περιοχή, που άρχισε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο του 2025. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ξυλοδαρμού ατόμου στην Αργυρούπολη την 1η Δεκεμβρίου 2024, όταν για τη μετακίνησή τους -και με στόχο να δυσχεράνουν τον εντοπισμό τους- νοίκιασαν αυτοκίνητο. Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις αναζητούσαν επίσης γκράφιτι άλλων ομάδων για να τα σβήσουν! Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί δώδεκα άτομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...