Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βασικά ζητούμενα του μήνα είναι να δείξετε αγωνιστικότητα για να εδραιωθείτε, να περιορίσετε τα επαγγελματικά σας ανοίγματα και να…

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί στον εργασιακό χώρο να υπάρχουν προβλήματα, πρέπει όμως να κάνετε προσπάθειες για να φτάσετε τους στόχους σας, αφού ευκαιρίες θα υπάρχουν. Επειδή το ταίρι σας κάνει αγώνα ταχύτητας για να προλάβει τα προσωπικά του θέματα, δεν πρέπει να τον αγχώνετε ακόμα περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Τηρήστε το μέτρο φροντίζοντας κυρίως να αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις ή σπατάλες, μια που απαιτείται να δείξετε προσοχή στα προσωπικά σας ζητήματα και κατ’ επέκταση στα οικονομικά σας. Καταπιαστείτε με εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσετε εγκαίρως και όχι με ανούσια πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεται να καλύψετε τα νώτα σας, καθώς θα προκύψουν κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες και τους φίλους σας, μια που τα προβλήματά σας είναι καθαρά πρακτικά. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αμφισβητούν την αξία σας και λάβετε υπόψη τις συμβουλές φίλων που σας ξέρουν καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βασικά ζητούμενα του μήνα είναι να δείξετε αγωνιστικότητα για να εδραιωθείτε, να περιορίσετε τα επαγγελματικά σας ανοίγματα και να καλύψετε έκτακτα έξοδα που θα αφορούν το σπίτι σας. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε εκμεταλλευτείτε την επιμονή σας και αφήστε στην άκρη τον εκνευρισμό.

ΛΕΩΝ: Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι ούτε στον συναισθηματικό τομέα ούτε στον οικονομικό σας, ακόμα κι αν η ασάφεια της γενικής κατάστασης θα σας εκνευρίζει κάποιες φορές. Για να μπείτε στο σκεπτικό των ατόμων που συναναστρέφεστε προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα κάνοντας αναλύσεις και όχι υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξήστε τις επαγγελματικές συναλλαγές και συνεργασίες χωρίς να αποθαρρυνθείτε αν εμφανιστούν αναβολές ή καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, αφού όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Φέρτε τα δημιουργικά ταλέντα σας στην επιφάνεια για να βοηθηθείτε σε καινούργια επαγγελματικά σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Οι ασάφειες στις συνεργασίες σας και οι αιχμές στις σχέσεις σας θα ρίξουν κάπως την ψυχολογία σας, αλλά αξίζει να αξιοποιήσετε τις καλές στιγμές που θα είναι πολλές, ακόμα και για τα οικονομικά σας. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, αν ανατραπούν πράγματα που θεωρείτε δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πιθανότητες για τις επαγγελματικές προοπτικές σας θα είναι αρκετά καλές και οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν θα αφορούν όλους και όχι μόνο εσάς, γιατί δεν είστε η εξαίρεση του κανόνα. Κινητοποιηθείτε σε θέματα που σας αφορούν και μπορούν να αποδώσουν οικονομικά οφέλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε την καλή σας τύχη έχοντας ένα μέτρο για να μη χάσετε τις βασικές σας αρχές. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συνεργασίες ή στις συναλλαγές σας και τις υπερβολές στα συναισθηματικά σας. Ασχοληθείτε με επαγγελματικές υποθέσεις σας που απαιτούν ειδικές ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέσετε τους άλλους να έρθουν με τα νερά σας, μια που αυτός ο μήνας είναι περισσότερο ευνοϊκός και θα υπάρχει ρευστότητα και στα οικονομικά σας και στον αισθηματικό τομέα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην είστε συνέχεια σε επιφυλακή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μυαλό και το ένστικτό αυτοσυντήρησης που έχετε θα δουλέψουν ικανοποιητικά για να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων σας αποφεύγοντας τις κακοτοπιές. Μιλήστε ανοιχτά για ό,τι σας ενοχλεί, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις εξαιτίας αυτών που δεν τολμάτε να εκστομίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιες αλλαγές που θα υπάρξουν σε βασικούς τομείς της ζωής σας θα σας θορυβήσουν, αλλά δεν πρέπει να αντιδράσετε σπασμωδικά, γιατί θα εξυπηρετήσουν το μελλοντικό σας συμφέρον. Βάλτε «στοπ» στους περίεργους και θρασείς που υπεισέρχονται στα προσωπικά σας θέματα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...