Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Χειροπέδες στην πρώην σύζυγο και στον σύντροφό της για τον φόνο του Πολωνού καθηγητή

Σατανικό ζευγάρι

Δύο εβδομάδες μετά τη στυγερή δολοφονία του 43χρονου Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν, χθες, να εξιχνιάσουν την υπόθεση, περνώντας χειροπέδες στην πρώην σύζυγο του άτυχου άνδρα και στον νυν σύντροφό της.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του Πολωνού πανεπιστημιακού καθηγητή του πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας κατηγορείται ως ηθική αυτουργός για την εν ψυχρώ δολοφονία του στις 4 Ιουλίου, στην Αγία Παρασκευή. Η γυναίκα, με την οποία ο καθηγητής είχε αποκτήσει δύο παιδιά, φέρεται ότι έπεισε τον νυν σύντροφό της να σκοτώσει τον 43χρονο Πολωνό.

Η γυναίκα φέρεται ότι πίεζε αρχικά τον νυν σύντροφό της να βρει επί πληρωμή άτομα για να χτυπήσουν τον πρώην άνδρα της Przemyslaw Jeziorski, με τον οποίο είχε σκληρή διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών. Ετσι, ο νυν σύντροφός της φέρεται ότι εντόπισε τρία άτομα, δύο Αλβανούς και έναν Βούλγαρο, που έχουν συλληφθεί.

Αυτοί, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, μετέφεραν τον δράστη στον τόπο του εγκλήματος και του έδωσαν το όπλο που άδειασε πάνω στο σώμα του καθηγητή, ένα τοκάρεφ. Ο νυν σύντροφος της γυναίκας έχει συλληφθεί με την κατηγορία ότι αυτός ήταν ο μασκοφόρος που σκότωσε με πέντε σφαίρες τον 43χρονο πατέρα, ενώ οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούνται για συνέργεια. Ο καθηγητής, εκτός από διαμάχη για τα παιδιά, είχε και μεγάλες οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του.

Ο 43χρονος καθηγητής είχε έρθει στην Ελλάδα για να παραστεί σε δικαστήριο σχετικά με το δικαίωμα επικοινωνίας του με τα παιδιά που είχε αποκτήσει κατά τον γάμο του με Ελληνίδα. Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε από τα κλειδιά του Airbnb που είχε μαζί του όταν δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή, ενώ η πρώην σύζυγος του 43χρονου είχε κάνει καταγγελία ότι το θύμα είχε εξαφανιστεί.

Αμέσως μετά τη στυγερή δολοφονία η πρώην σύζυγος του 43χρονου κλήθηκε και κατέθεσε για παραπάνω από οκτώ ώρες. Στην κατάθεσή της ερωτήθηκε για τη γνωριμία της με τον πρώην σύζυγό της και για τους λόγους χωρισμού τους. Η γυναίκα ανέφερε πως το θύμα είχε βίαια ξεσπάσματα και ήταν αλκοολικός, γι’ αυτό είχε φύγει με τα παιδιά τους από το σπίτι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

Η ίδια υποστήριξε πως δεν γνωρίζει κάποιο άτομο το οποίο θα μπορούσε να κάνει κακό στον 43χρονο και ανέφερε πως ήταν σε δικαστική διαμάχη για τα παιδιά τους. Το έγκλημα καταγράφηκε στις 16.15 το μεσημέρι της 4ης Ιουλίου, στην οδό Ειρήνης, στην Αγία Παρασκευή, όταν ένας άγνωστος άντρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του προσέγγισε το θύμα και άνοιξε πυρ. Η Ομάδα ΔΙΑΣ, μόλις ενημερώθηκε για τους πυροβολισμούς, έσπευσε στο σημείο. Ο άνδρας που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε δεν είχε πάνω του ταυτότητα. Δίπλα του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο στα αγγλικά, ενώ δέχτηκε πέντε σφαίρες σε λαιμό και θώρακα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.