Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Στέψη με… γιουχαΐσματα

Η Κολομβιανή Παουλίνα Βέγκα αναδείχθηκε Μις Υφήλιος, αλλά το κοινό είχε διαφορετική άποψη

Τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο κατέκτησε στο Μαϊάμι η 22χρονη Κολομβιανή Παουλίνα Βέγκα, η στέψη της όμως, αντί να συνοδευτεί από χειροκροτήματα, αμαυρώθηκε από τα γιουχαΐσματα του κοινού, το οποίο πίστευε πως εκείνη που άξιζε να νικήσει ήταν η Τζαμαϊκανή Κέτσι Φένελ.

f1 8

Οταν ο κόσμος διαπίστωσε ότι η αγαπημένη του όχι μόνο δεν βγήκε πρώτη, αλλά κατέληξε πέμπτη, ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες. Η Παουλίνα Βέγκα από την πλευρά της δεν φάνηκε να πτοείται και με απαστράπτον χαμόγελο παρέλαβε το στέμμα της Μις Υφήλιος από τα χέρια της Βενεζουελάνας προκατόχου της, Γκαμπριέλα Ισλερ. Νωρίτερα είχε δώσει σκληρή μάχη ώστε να επικρατήσει των άλλων φιναλίστ, από τις ΗΠΑ, την Ουκρανία, την Ολλανδία και την Τζαμάικα.
Εμφανίστηκε με λαμπερό βραδινό φόρεμα στο χρώμα του ασημιού και άρεσε ιδιαίτερα όταν είπε ότι είναι υπέρμαχος της ισότητας και πως στόχος της είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων προκειμένου να δημιουργήσει τη δική της εταιρία.

f4 17

Μπορεί η κριτική επιτροπή να έμεινε και με το παραπάνω ικανοποιημένη, δεν συνέβη το ίδιο όμως και με το κοινό. Την καρδιά του είχε κλέψει η 22χρονη Τζαμαϊκανή με τη στιλάτη εμφάνισή της, την αυτοπεποίθηση και τις αντισυμβατικές απαντήσεις της. Οπως κατήγγειλαν, η Φένελ «πλήρωσε» το αλά Χάλι Μπέρι κοντό μαλλί της, το οποίο ήταν πολύ έξω από τους συνήθεις κανόνες του διαγωνισμού, καθώς και την ειλικρίνειά της όταν χαρακτήρισε τον Γιουσέιν Μπολτ και τον Μπομπ Μάρλεϊ ως τη μεγαλύτερη συνεισφορά της χώρας της στην ανθρωπότητα.

Η νικήτρια Παουλίνα Βέγκα, από την άλλη, δεν είναι όποια και όποια. Είναι εγγονή του διάσημου Κολομβιανού τραγουδιστή Γκαστόν Βέγκα και με γιαγιά την Ελβίρα Καστίγιο που είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Ατλάντικο το 1953. Η Σοφία Βεργκάρα, δε, φρόντισε να ενημερώσει μέσω twitter ότι κατάγονται από την ίδια πόλη, την Μπαρανκίγια. Ισως τελικά και αυτά να έπαιξαν τον ρόλο τους…

Η selfie της Νταφοπούλου

f3 15

ΕΔΩΣΕ σκληρή μάχη, αλλά δεν τα κατάφερε. Παρά το γεγονός ότι θεωρούταν φαβορί, η Ισμήνη Νταφοπούλου δεν μπόρεσε τελικά να μπει στη δεκαπεντάδα του διεθνούς διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος. Η 25χρόνη εκπαιδευτικός από την Καρδίτσα αναχώρησε χθες από το Μαϊάμι και σήμερα, αργά το απόγεμα, θα βρίσκεται πίσω, στα πάτρια εδάφη, κουβαλώντας μια βαλίτσα γεμάτη… αναμνήσεις από τη συναρπαστική εμπειρία που έζησε. «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τι τιμή ήταν για εμένα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και πόσο ευγνώμων είμαι για όλους εσάς που με πιστέψατε και με υποστηρίξατε» σχολίασε η ίδια στα social media μετά το τέλος του διαγωνισμού, ανεβάζοντας και μια selfie.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...