Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Καπετάνιος πλοίου φέρεται ότι εμβόλισε το γιοτ του Τούρκου που πήγαινε στη Μύκονο

O «κάπτεν Χάρος» του «γκρίζου λύκου»

Την ώρα που παραμένουν άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Τούρκου επιχειρηματία Χαλίτ Γιουκάι, ο οποίος είχε φύγει στις 4 Αυγούστου από τη Γιάλοβα της νοτιοδυτικής Τουρκίας με προορισμό τη Μύκονο και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του, οι τουρκικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του καπετάνιου του πλοίου μεταφοράς ξηρού φορτίου (bulk carrier) «Arel 7», που φαίνεται πως εμβόλισε τη θαλαμηγό του 43χρονου ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρίας πολυτελών γιοτ.

Η μισοβυθισμένη θαλαμηγός

Η σύλληψη του καπετάνιου έγινε ύστερα από αξιολόγηση φωτογραφιών και βίντεο που τον δείχνουν να επιθεωρεί το πλοίο του λίγες ώρες μετά τη σύγκρουσή του με τη θαλαμηγό του Γιουκάι, η οποία βρέθηκε μισοβυθισμένη το μεσημέρι της 5ης Αυγούστου. Οπως φαίνεται στα καρέ που δημοσίευσε η «Hurryiet», ο καπετάνιος φαίνεται να παρατηρεί τη ζημιά στο πλοίο του όταν έδεσε στη Σμύρνη, δείγμα ότι αντιλήφθηκε τη σύγκρουση με τη θαλαμηγό του Τούρκου επιχειρηματία, αντίθετα με ό,τι είχε ισχυριστεί όταν ανακρίθηκε από αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι στην πρώτη του κατάθεση ο καπετάνιος του πλοίου είχε πει: «Είχαμε περάσει το νησί του Μαρμαρά. Ξαφνικά, ένιωσα ένα τρέμουλο, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβη. Κοίταξα μπροστά και είδα δύο κομμάτια ξύλου αριστερά και δεξιά του πλοίου. Είδα και μια σημαδούρα. Δεν κατάλαβα τι ήταν αυτά τα κομμάτια ξύλου που είδα. Οταν αντιλήφθηκα ότι δεν με αφορούσαν, συνέχισα την πορεία μου». Κομβικής σημασίας για τη σύλληψη του καπετάνιου ήταν και η έρευνα που έγινε στο πλοίο, καθώς οι εισαγγελικές Αρχές διαπίστωσαν ότι μετά τις 5 Αυγούστου έφερε ζημιές στην πλώρη του, τις οποίες δεν είχε πριν από την ημέρα εκείνη.

Ο επιχειρηματίας Χαλίτ Γιουκάι

Η θαλαμηγός του 43χρονου με την ονομασία «Graywolf» («Γκρίζος λύκος») είχε αποπλεύσει από τη Γιάλοβα με επίσημο σχέδιο ταξιδιού που ανέφερε τη Μύκονο ως τελικό προορισμό. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα είχε εντοπιστεί σε κατάσταση ημιβύθισης κοντά στην Προκόννησο, μια διαδρομή που δεν αντιστοιχεί στη φυσιολογική πορεία ενός σκάφους με κατεύθυνση τις Κυκλάδες. To «Arel 7» είχε μπει στο στόχαστρο της τουρκικής ακτοφυλακής, καθώς, μέσω δορυφόρων, είχε διαπιστωθεί η παρουσία του στην περιοχή όπου βρέθηκαν τα συντρίμμια της θαλαμηγού του Τούρκου επιχειρηματία. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο καπετάνιος κατηγορείται για πρόκληση θανάτου από αμέλεια, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος ζωής του Τούρκου επιχειρηματία.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

Τα «καρφιά» της Μεσσαροπούλου στον Οικονομόπουλο: «Στο παρελθόν έχουν ακουστεί διάφορα»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πέταξε σπόντες για τον Νίκο Οικονομόπουλο μετά τη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα



Μποζουκια Αθηνα