Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Stalker βιαστής στρίπερ στη Ρόδο

Αλβανίδα κατήγγειλε ομοεθνή της!

Τον βιασμό της από έναν ομοεθνή της κατήγγειλε μία κοπέλα που εργάζεται ως στριπτιζέζ σε νυχτερινό κέντρο στο Φαληράκι της Ρόδου, με τον ίδιο να ισχυρίζεται επίμονα ότι υπήρξε συναινετική επαφή. Η εντυπωσιακή 36χρονη από την Αλβανία εμφανίστηκε στις αστυνομικές Αρχές του νησιού και κατήγγειλε ότι ένας 26χρονος συμπατριώτης της, που εργάζεται ως αρτοποιός σε ξενοδοχείο του νησιού, έπειτα από μια επιφανειακή γνωριμία λίγων ημερών που είχαν, άρχισε να την πιέζει να συναντιούνται. Μάλιστα την «έστηνε» έξω από το στριπ κλαμπ όπου εργάζεται και όταν σχόλαγε, της ζητούσε επίμονα να πάνε βόλτα.

Η μόνη τους γνωριμία ήταν όταν είχαν γνωριστεί εκ όψεως, την προηγούμενη σεζόν. Οι δυο τους αντάλλαξαν τηλέφωνα και επικοινωνούσαν διαδικτυακά μέσω εφαρμογής, αλλά κάθε ξημέρωμα ο 26χρονος ήταν μπροστά της. Τελικά η καλλίγραμμη χορεύτρια τα ξημερώματα της Κυριακής που σχόλασε βρήκε πάλι μπροστά της τον νεαρό και αποδέχτηκε να πάνε μια βόλτα. Οι δυο τους πήγαν σε παραλία της ανατολικής Ρόδου και στη συνέχεια, παρά τις αντιρρήσεις της, στο δωμάτιό του, σε κατάλυμα όπου διαμένει προσωπικό εποχικής εργασίας. Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ο άνδρας τής πρότεινε να κάνει ντους, κάθισαν μαζί και εκείνη παρατήρησε γυναικεία αντικείμενα στο μπάνιο, γεγονός που την ανησύχησε.

Οπως περιέγραψε στις Αρχές, ενώ αρχικά η συμπεριφορά του ήταν τρυφερή, στη συνέχεια εξελίχθηκε σε βίαιη. Ανέφερε ότι τη φίλησε, την αποκάλεσε «μωρό μου» και αμέσως μετά την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη, παρά τις αντιρρήσεις της. Σύμφωνα με την καταγγελία στις Αρχές, ο 26χρονος άσκησε σωματική βία, την άρπαξε από τον λαιμό και τα μαλλιά, την έβρισε και την ακινητοποίησε για να ολοκληρώσει την πράξη. Η ίδια περιέγραψε ότι ένιωσε τρόμο, ότι έπαθε κρίση πανικού και ότι προσπαθούσε να παραμείνει ψύχραιμη, ώστε να αποφύγει χειρότερη βία. Κατόπιν την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του, της κρατούσε το χέρι και μάλιστα της ζήτησε «μια αγκαλιά». Η ίδια αρνήθηκε και επέμεινε να επιστρέψει σπίτι της.

Οταν έφτασαν, εκείνος την πήρε αγκαλιά προτού την αφήσει, ενώ τη «βομβάρδισε» στη συνέχεια με… μηνύματα τρυφερότητας, σαν να είχαν σχέση. Η γυναίκα τρομαγμένη μίλησε για όσα συνέβησαν μόνο σε μια γειτόνισσά της, όμως το επόμενο ξημέρωμα ο 26χρονος την περίμενε ξανά έξω από το κλαμπ και τότε πήγε «καρφί» στην Αστυνομία. Ο Αλβανός προσήχθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο Τμήμα Αρχαγγέλου, αλλά λόγω παρέλευσης του Αυτοφώρου δεν συνελήφθη. Σε βάρος του όμως σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και η υπόθεση παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχαν συναινετική ερωτική επαφή, πως «την αγαπά σαν τρελός» και ότι την περιμένει κάθε ξημέρωμα για να της πηγαίνει πρωινό!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα