Η Εταιρική Υπευθυνότητα συνεχίζει να γίνεται πράξη μέσα από το πρόγραμμα «Μαζί για Καλό Σκοπό»

Ενίσχυση δομών και φορέων τοπικών κοινωνιών σε όλη την Ελλάδα για 3η συνεχή χρονιά με τη βοήθεια των συνεργατών του δικτύου ΟΠΑΠ

Ενίσχυση δομών και φορέων τοπικών κοινωνιών σε όλη την Ελλάδα για 3η συνεχή χρονιά με τη βοήθεια των συνεργατών του δικτύου ΟΠΑΠ

Σε πραγματικό κίνημα ελπίδας και προσφοράς έχει εξελιχθεί το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μαζί για Καλό Σκοπό», το οποίο υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, μέλος της Allwyn, με στόχο να αναδείξει και να καλύψει βασικές ανάγκες τοπικών κοινωνιών σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 70 δράσεις σε 56 περιοχές της Ελλάδας, μέσω του προγράμματος, επιβεβαιώνοντας τη δύναμη της συλλογικής προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Με επιδίωξη να προχωρήσει σε ακόμη περισσότερες αποτελεσματικές παρεμβάσεις κοινωνικής προσφοράς και να συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας, το «Μαζί για Καλό Σκοπό», που υλοποιείται με τη βοήθεια των συνεργατών του δικτύου ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζεται δυναμικά για τρίτη χρονιά.

Για τις πρωτοβουλίες που θα υλοποιηθούν στον νέο κύκλο του προγράμματος, οι συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως τις 20 Δεκεμβρίου 2025, εστιάζοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες των περιοχών τους.

Δράσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα

Η κοινή πορεία προσφοράς του ΟΠΑΠ και των συνεργατών του, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2023 μέσω του προγράμματος «Μαζί για Καλό Σκοπό», περιλαμβάνει μια ευρεία σειρά ουσιαστικών παρεμβάσεων στήριξης των τοπικών κοινωνιών σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, αποδέκτες των κοινωνικών επενδύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί, είναι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, σχολικές κοινότητες, ορφανοτροφεία, κοινωνικά παντοπωλεία, κέντρα υποστήριξης ΑμεΑ και αθλητικοί σύλλογοι. Το έργο φορέων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει ενισχυθεί με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και με τεχνολογικό, αθλητικό και παραϊατρικό εξοπλισμό. Μια από τις πιο σημαντικές δράσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος, ήταν η προσφορά ενός μηχανήματος αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο «Ελένη Θ. Δημητρίου», στη Φλώρινα, αναβαθμίζοντας το επίπεδο της ιατρικής περίθαλψης στην περιοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου