Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η Εταιρική Υπευθυνότητα συνεχίζει να γίνεται πράξη μέσα από το πρόγραμμα «Μαζί για Καλό Σκοπό»

Ενίσχυση δομών και φορέων τοπικών κοινωνιών σε όλη την Ελλάδα για 3η συνεχή χρονιά με τη βοήθεια των συνεργατών του δικτύου ΟΠΑΠ

Ενίσχυση δομών και φορέων τοπικών κοινωνιών σε όλη την Ελλάδα για 3η συνεχή χρονιά με τη βοήθεια των συνεργατών του δικτύου ΟΠΑΠ

Σε πραγματικό κίνημα ελπίδας και προσφοράς έχει εξελιχθεί το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μαζί για Καλό Σκοπό», το οποίο υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, μέλος της Allwyn, με στόχο να αναδείξει και να καλύψει βασικές ανάγκες τοπικών κοινωνιών σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 70 δράσεις σε 56 περιοχές της Ελλάδας, μέσω του προγράμματος, επιβεβαιώνοντας τη δύναμη της συλλογικής προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Με επιδίωξη να προχωρήσει σε ακόμη περισσότερες αποτελεσματικές παρεμβάσεις κοινωνικής προσφοράς και να συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας, το «Μαζί για Καλό Σκοπό», που υλοποιείται με τη βοήθεια των συνεργατών του δικτύου ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζεται δυναμικά για τρίτη χρονιά.

Για τις πρωτοβουλίες που θα υλοποιηθούν στον νέο κύκλο του προγράμματος, οι συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως τις 20 Δεκεμβρίου 2025, εστιάζοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες των περιοχών τους.

Δράσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα

Η κοινή πορεία προσφοράς του ΟΠΑΠ και των συνεργατών του, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2023 μέσω του προγράμματος «Μαζί για Καλό Σκοπό», περιλαμβάνει μια ευρεία σειρά ουσιαστικών παρεμβάσεων στήριξης των τοπικών κοινωνιών σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, αποδέκτες των κοινωνικών επενδύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί, είναι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, σχολικές κοινότητες, ορφανοτροφεία, κοινωνικά παντοπωλεία, κέντρα υποστήριξης ΑμεΑ και αθλητικοί σύλλογοι. Το έργο φορέων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει ενισχυθεί με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και με τεχνολογικό, αθλητικό και παραϊατρικό εξοπλισμό. Μια από τις πιο σημαντικές δράσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος, ήταν η προσφορά ενός μηχανήματος αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο «Ελένη Θ. Δημητρίου», στη Φλώρινα, αναβαθμίζοντας το επίπεδο της ιατρικής περίθαλψης στην περιοχή.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα