Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Παλέψτε τις δυσκολίες με θάρρος και μη σας πτοούν οι εξελίξεις που θα σημειωθούν…

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα και μη βιαστείτε να αποδείξετε ότι είστε αποφασιστικοί και έτοιμοι για όλα. Φροντίστε να απαντήστε δεόντως στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχτείτε από κάποιους.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν υπάρχουν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που μερικές φορές φέρονται εγωκεντρικά, μην αρχίσετε να μαλώνετε μαζί τους, γιατί η κρίση θα περάσει. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχτούν από μόνα τους, χωρίς να πάρετε θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι απρόβλεπτες εμπειρίες σάς δημιουργούν ανασφάλεια και δεν είστε σίγουροι αν τις αντιμετωπίζετε σωστά. Η ψυχραιμία θα σας σώσει από λάθη. Μην αφήσετε να σας απορροφήσουν τα οικογενειακά προβλήματα και αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητα που έχετε για να μπορέσετε να θέσετε καινούργιες βάσεις στις σχέσεις σας, αλλά και στις συνεργασίες σας. Εάν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σχέδιά σας, αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ: Εάν οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε είναι ενθαρρυντικές για να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά, φροντίστε να μη χάσετε τις ευκαιρίες. Πάρτε πρωτοβουλίες που σας είναι αναγκαίες και αφήστε τους συνεργάτες σας να πουν τις ιδέες τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στα επαγγελματικά θέματα, βάζοντας καινούργιες βάσεις στα τρέχοντα και χωρίς να αποθαρρύνεστε από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Επιδιώξτε να βρεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Εάν πρέπει να αναβάλετε διακοπές που έχετε σχεδιάσει, προκειμένου να αναδείξετε το δημιουργικό σας ταλέντο, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Δείξτε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική υπόθεσή σας μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να υποδεικνύετε συνεχώς ή να προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους πόσο πολύτιμοι είστε, αφήστε τους να το ανακαλύψουν μόνοι τους. Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, έστω και αν είναι με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε τον τρόπο προσέγγισης των οικονομικών θεμάτων, περιφρουρώντας τα υλικά αποκτήματά σας και χωρίς να ρισκάρετε σε θέματα που δεν ξέρετε. Κινηθείτε προνοητικά στις οικονομικές κινήσεις σας και ανταλλάξτε απόψεις με τους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αρνηθείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αν θέλετε να τα ευχαριστήσετε ή να τους επιβεβαιώσετε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά. Οφείλετε να κρατήσετε μετρημένη στάση σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε μόνο εκ του ασφαλούς, καθώς η ένταση που θα υπάρχει στα επαγγελματικά θέματα δεν ευνοεί τα ρίσκα σε τομείς που δεν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Παλέψτε τις δυσκολίες με θάρρος και μη σας πτοούν οι εξελίξεις που θα σημειωθούν τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...