Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αποκάλυψη Μικρούτσικου για την άγνωστη σύλληψή του: «Ήταν ένα μικρό κελί με...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια του «Buongiorno» της...

Κλώνος του Μάικλ Τζάκσον ο ανιψιός του, στη νέα ταινία που διχάζει

Στις πρώτες σκηνές του τρέιλερ της ταινίας, ο 29χρονος Τζααφάρ Τζάκσον, που μοιάζει εντυπωσιακά στον θείο του, Μάικλ, διαβάζει ένα βιβλίο,

Νίκη Κάρτσωνα: «Τύχη και ευλογία να είσαι κόρη της. Καλό παράδεισο μαμά»

Η Νίκη Κάρτσωνα το απόγευμα της Τετάρτης αποχαιρέτησε τη...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης εφήμερων ερωτικών συντρόφων

Τι συμβαίνει στο Ζάππειο που έχει μετατραπεί σε «πάρκο» εύρεσης εφήμερων ερωτικών συντρόφων

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το Μέγαρο Μαξίμου, σε μια από τις πιο καλά φυλασσόμενες (;) γειτονιές της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Ζάππειο των τουριστών και των Αθηναίων του κέντρου – και όχι μόνο!

Ειδικότερα, στο πάρκο του Ζάππειου Μεγάρου (εκτός από τους επισκέπτες οι οποίοι το βρίσκουν ιδανικό σημείο της πρωτεύουσας για άθληση, περπάτημα και στιγμές χαλάρωσης), το οποίο δεκάδες ομοφυλόφιλοι εδώ και πολλά χρόνια έχουν μετατρέψει τα βράδια σε στέκι αναζήτησης εφήμερου έρωτα και «καταφύγιου» ηδονής της μιας βραδιάς!
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα στην «Espresso» ο 39χρονος ομοφυλόφιλος Θοδωρής (θαμώνας εδώ και χρόνια της περιοχής του Ζαππείου), τόσο εκείνος όσοι και φίλοι και γνωστοί του ζούνε στιγμές τρόμου, καθώς πέφτουν επανειλημμένα θύματα άγριων επιθέσεων αγνώστων με ομοφοβικά κίνητρα!

Ξημερώματα Τετάρτης και το ραντεβού με τον Θοδωρή κλείστηκε στην περιοχή όπου ο ίδιος συχνάζει πάνω από μία δεκαετία για να βρει εφήμερους ερωτικούς συντρόφους! Φορώντας ένα λευκό μπουφάν και κρατώντας στο χέρι του ένα αναμμένο τσιγάρο, μας συναντάει στα σκαλιά του πάρκου πάνω από το σιντριβάνι. «Πάμε καλύτερα κάτω από το φως, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί» μας λέει με τον φόβο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Οι περιγραφές του σοκάρουν: «Πριν από μία δεκαετία η περιοχή δεν είχε το πρόβλημα που έχει σήμερα. Σήμερα δεν ξέρεις αν θα βγεις ζωντανός μέσα από αυτό το πάρκο. Φοβάσαι να περπατήσεις, φοβάσαι να βγεις από το μονοπάτι, γιατί παραμονεύουν συμμορίες ομοφοβικών, που σε σαπίζουν στο ξύλο» μας λέει και μας δείχνει το σημείο όπου τρεις φίλοι του πριν από λίγο καιρό έπεσαν θύματα ανελέητου ξυλοδαρμού από δεκαμελής συμμορία Ελλήνων και αλλοδαπών ομοφοβικών ατόμων: «Οι συμμορίες αυτές δεν είναι τυχαίες. Ερχονται στο συγκεκριμένο πάρκο για να δείρουν, να βρίσουν και να εκφοβίσουν τους γκέι. Είναι αδίστακτοι για αίμα, και όχι για λεφτά. Δεν τους νοιάζει να σε κλέψουν, αλλά να σε εξευτελίσουν, επειδή είσαι ομοφυλόφιλος» λέει και τα χέρια του τρέμουν από φόβο! «Είναι ντροπή να είσαι στη χώρα της δημοκρατίας και αυτή η δημοκρατία να μη λειτουργεί για όλους εμάς τους ανθρώπους με ιδιαιτερότητες.

Κάποτε το πάρκο αυτό έσφυζε από ζωή. Εβλεπες τη νύχτα κόσμο να πηγαινοέρχεται στα δρομάκια, να συζητάνε, ζευγάρια να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται. Σήμερα ο ένας βλέπει καχύποπτα τον άλλον, γιατί φοβούνται τις συμμορίες των ομοφοβικών, που εισβάλλουν μέσα στο πάρκο και ξυλοκοπούν ομοφυλοφίλους, λες και είμαστε θύματα πογκρόμ!

Σε κανένα κράτος του κόσμου δεν συμβαίνει αυτό. Αντιθέτως, στα πάρκα του εξωτερικού υπάρχουν ακόμα και αστυνομικοί που προστατεύουν αποκλειστικά τους ομοφυλόφιλους, που έχουν αυτόν τον τρόπο αναζήτησης συντρόφου» λέει ο Θοδωρής, ενώ για τον αγοραίο έρωτα που γίνεται σε αυτά τα στέκια, ο ίδιος αναφέρει: «Αυτού του είδους η σεξουαλική αναζήτηση γίνεται συνήθως στο Πεδίον του Αρεως, όπου αλλοδαποί αποζητούν την εύκολη λύση της επιβίωσης, δίνοντας το κορμί τους για δέκα και είκοσι ευρώ». Σύμφωνα με τον Θοδωρή, τον τελευταίο χρόνο στο πάρκο του Ζαππείου έχουν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα τέτοιες επιθέσεις!

«Το καλοκαίρι τρεις φίλοι μου ξυλοκοπήθηκαν άγρια από μια συμμορία δέκα ατόμων και αιμόφυρτοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τότε είχε ενημερωθεί η Αστυνομία και είχε καταγραφεί το περιστατικό, ωστόσο είναι δύσκολο να βρεθούν αυτά τα άτομα, αν δεν υπάρχει κάποιος που να καταγράψει και τα πρόσωπα» αναφέρει χαρακτηριστικά, λέγοντας προτού ολοκληρώσουμε την κουβέντα-καταγγελία, ότι η αστυνόμευση είναι από ανύπαρκτη έως μηδαμινή! «Ολοι οι αστυνομικοί είναι στην Ηρώδου Αττικού, εδώ δίπλα και δεν περνά ούτε μία μηχανή ΔΙΑΣ από το πάρκο» μας λέει και φεύγει με γοργά βήματα μέσα στο σκοτάδι…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.