Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΛΕΩΝ: Αν σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από τους άλλους και είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, τότε έχετε…

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να έχει κάποιες δυσκολίες, αλλά θα είναι αρκετά εποικοδομητική, ώστε να σας προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να φτιάξετε τη ζωή σας. Συγκεντρωθείτε στους προσωπικούς στόχους σας αποφεύγοντας καταστάσεις που σας αποδυναμώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καλές προθέσεις που έχετε πρέπει να βρουν κανάλια υλοποίησης, γι’ αυτό φροντίστε να μην απομονώνεστε, αντιθέτως πρέπει να αναζητήσετε τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Αλλαγές στο πώς εκτιμάτε τις καταστάσεις θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή είναι σίγουρο ότι σας αρέσουν τα παιχνίδια, αυτόν τον μήνα θα ήταν φρόνιμο να προσέξετε τις υπερβολές και να κρατήσετε πιο μετριοπαθή στάση. Φροντίστε να αξιοποιήσετε κάποιες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό είναι να μη στέκεστε στην επιφάνεια και να ψάχνετε τα πράγματα βαθύτερα, καθώς τα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Αν οι σχέσεις σας δεν είναι ισορροπημένες, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος.

ΛΕΩΝ: Αν σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από τους άλλους και είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να προοδεύσετε. Ακολουθώντας τη θέση «όλα ή τίποτα» αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ό,τι σας αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέστε τα όριά σας με δυναμισμό και πυγμή, διαφορετικά το φιλότιμό σας θα σας βγει σε κακό, αφού οι άλλοι θα σας εκμεταλλευτούν και θα πατήσουν πάνω σας για να ανέβουν. Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη τις αψιμαχίες και τις ατελείωτες κόντρες, γιατί μόνο με τον διάλογο θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τον συνεχή έλεγχο και να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και ενισχύστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά που θα σας παρέχουν ασφάλεια. Οι συνθήκες του περιβάλλοντός σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται, μαζί και η αισιοδοξία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιθανότητες για μια καινούργια σχέση είναι μεγάλες, γι’ αυτό προχωρήστε άφοβα στην εξυγίανση της προσωπικής σας ζωής και διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα. Η επιφυλακτικότητά σας εμποδίζει λάθη που θα μπορούσατε να κάνετε εξαιτίας του αυθορμητισμού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιπαλότητες με στενούς συνεργάτες σας και εκθέστε τις δικές σας ανάγκες, ώστε να χαράξετε τη σωστή πορεία τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Η τύχη δεν σας εγκαταλείπει εύκολα, όμως πρέπει να οργανωθείτε για να έχετε αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν θέλετε καλύτερη ποιότητα ζωής, πρέπει εσείς να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και όχι να περιμένετε να σας την προσφέρουν οι άλλοι. Οι τάσεις δείχνουν ότι θα το πετύχετε. Ενεργήστε με θάρρος για να καλύψετε ανάγκες σας που τις είχατε αφήσει πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μη συγχέετε τα σοβαρά και ουσιώδη με τα ευτράπελα και ασήμαντα πρέπει να εξομαλύνετε τις έντονες διαφορές στον εργασιακό σας χώρο αλλά και στον οικογενειακό. Οργανωθείτε και διεκδικήστε για τον εαυτό σας μεγαλύτερη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ