Τρίτη 03 Μαρτίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας αλλά και τον τομέα των συναλλαγών σας. Τηρήστε πειθαρχία στο θέμα των…

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή να σας δώσουν ικανοποίηση, γι’ αυτό δεν πρέπει να τσακώνεστε για τα χρήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, τώρα που βρίσκεστε σε ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο. Αποφύγετε τα λάθη που προκαλούνται από βιασύνη.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα κι αν αυτό πονάει, είναι καιρός να δείξετε μεγαλύτερη ειλικρίνεια στη σχέση σας. Μη σας πιάνουν καχυποψίες και ζήλιες που μπορούν να τη βάλουν σε κίνδυνο. Οριοθετήστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν έναν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν πιέσει το τελευταίο διάστημα. Αν νιώθετε κουρασμένοι ή απογοητευμένοι, μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Κινηθείτε με ευελιξία στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, ώστε να νιώσετε ικανοποίηση. Μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας, αντιθέτως κάντε πράξη τα αιτήματά σας.

ΛΕΩΝ: Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας. Η δράση και η αντίδραση θα χαρακτηρίσει τις συμπεριφορές των άλλων και θα δώσει σταθερές βάσεις για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει, αλλά είναι κάτι που δεν πρέπει να του δώσετε σημασία. Μπορεί το έτερον ήμισυ να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκουραστείτε αρκετά, ώστε να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες με σθένος. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια δείξτε πειθαρχία. Προχωρήστε με συγκέντρωση και περισυλλογή θέματα που αφορούν επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συγκυρίες στον επαγγελματικό τομέα σάς δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Διατηρήστε την αυτοσυγκράτησή σας και μην κάνετε παράτολμες κινήσεις. Εφαρμόστε ό,τι θεωρείτε πρωτοποριακό, χωρίς να χάνετε τον αυτοέλεγχό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η υπεραισιοδοξία επιτρέπεται μόνο σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό και τον οικονομικό τομέα. Η στρατηγική που θα καταστρώσετε, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα, θα κάνει θαύματα. Η ικανότητά σας να πείθετε τους άλλους συνεχίζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η περίοδος αναζήτησης και αποφασιστικότητας που περνάτε θα έχει αίσιο τέλος. Αν εξαιρεθούν κάποιοι διαπληκτισμοί με οικογενειακά σας πρόσωπα, η κοινωνική ζωή σας βαίνει καλώς. Ηρθε η ώρα να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας αλλά και τον τομέα των συναλλαγών σας. Τηρήστε πειθαρχία στο θέμα των οικονομικών σας αποφεύγοντας οποιαδήποτε σοβαρή συναλλαγή. Μπείτε στη δράση, αν θέλετε τα επαγγελματικά σας σχέδια να έχουν αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν παραμείνετε απόμακροι και αποστασιοποιημένοι από τον σύντροφό σας, θα αντιμετωπίσετε κρίσεις ζηλοτυπίας. Διατηρήστε ακμαίες τις δυνάμεις σας για να είστε σε καλή ψυχολογική διάθεση ακόμη και στα δύσκολα που ίσως έρθουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ