Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Πέμπτη 05 Μαρτίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν. Πλησιάστε έναν…

ΚΡΙΟΣ: Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν. Πλησιάστε έναν καλό σας φίλο με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον. Για να έρθετε σε ισορροπία φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε τόσο δοτικοί με τους άλλους που καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε τον εαυτό σας. Οταν κάνετε συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα, καλό είναι να μετριάζετε την ευαισθησία σας αλλά και την ευθιξία σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καλή διάθεση είναι η εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Αν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν με λιγότερο κόπο. Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μη τα βάζετε με άτομα που έχουν σχέση με τον εργασιακό χώρο σας. Τολμήστε να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε και δείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Βρείτε ευκαιρίες να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας σε κουραστικές συζητήσεις που δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα, αντιθέτως οδηγούν σε αδιέξοδα. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια του συντρόφου σας για να αποφορτιστείτε από τα δικά σας προβλήματα, πρέπει να του τη ζητήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι άστοχες ενέργειες που έλαβαν χώρα στο παρασκήνιο είναι πιθανόν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Προστατεύστε τον περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο σας. Αντί να τον σπαταλάτε σε ανούσιες συζητήσεις, είναι ώρα να περάσετε στην πράξη.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας με τον σύντροφό σας. Είναι προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα μαζί του γι’ αυτά που αισθάνεστε ή σκέφτεστε από το να αφήνετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια μοναδική εμπειρία μπορεί να σας φέρει μια νέα σχέση με πρόσωπο από το παρελθόν. Για να νιώσετε πιο όμορφα και να ανέβει η διάθεσή σας κάντε αλλαγές στον χώρο όπου ζείτε. Βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε μια καλή συνεργασία που έχετε διαμορφώσει μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Κάποιο φιλικό πρόσωπο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Φροντίστε να είστε διπλωματικοί και πιο ευέλικτοι σε όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως η ίδια η ζωή να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η μέρα μπορεί να δώσει ώθηση και σταθερότητα στα σχέδια που έχετε κάνει. Κοινωνικότητα, δημοσιότητα, σχέσεις και κάθε είδους συνεργασίες είναι οι τομείς στους οποίους θα έχετε τα μεγαλύτερα οφέλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε ενεργά μέρος στις εξελίξεις και μη μένετε απαθείς απέναντι στα γεγονότα. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα δείτε πως όλα πηγαίνουν προς το καλύτερο. Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, τακτοποιήστε τις άμεσα. Ορισμένες αλλαγές στον εργασιακό χώρο σας θα σας δώσουν τις ευκαιρίες να εξελιχτείτε. Για να μην μπλέξετε άσχημα και βρεθείτε εκτεθειμένοι θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...