Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Δρομολόγιο κοκαΐνης

Η σύλληψη Βραζιλιάνου με έξι κιλά λευκής σκόνης στο αεροδρόμιο Αθηνών με προορισμό το Κολωνάκι

Στην υψηλή κοινωνία του Κολωνακίου αναζητούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον άγνωστο (μέχρι στιγμής) παραλήπτη των έξι κιλών κοκαΐνης άριστης ποιότητας, που διέσχισαν τον μισό πλανήτη για να φτάσουν στην Αθήνα! Το δρομολόγιο των ναρκωτικών πήρε τέλος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου συνελήφθη ο Βραζιλιάνος μεταφορέας που έκανε μέσω πακιστανικού κινητού τηλεφώνου τις συνεννοήσεις με αυτόν που έδωσε την παραγγελία.

Η επιχείρηση μεταφοράς της κόκας, η οποία θα κατέληγε στους θαμώνες των νυχτερινών καταστημάτων του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων, είχε στηθεί στην εντέλεια από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, απ’ όπου ο 38χρονος μεταφορέας έκανε τις απαραίτητες τηλεφωνικές επαφές με τον Ελληνα συνεργό του. Ομως τα «αυτιά» της Δίωξης είχαν πιάσει τις συνομιλίες και οι αστυνομικοί περίμεναν το «πουλί» από τη Βραζιλία.

Για να καλύψει τις κινήσεις του ο έμπειρος στη μεταφορά ναρκωτικών Βραζιλιάνος δεν ήλθε απευθείας από το Σάο Πάολο στην Ευρώπη, αλλά μέσω Ντουμπάι, σε μια προσπάθεια να χαθούν τα ίχνη του και να μην πέσουν πάνω του οι υποψίες. Ομως οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες και είχαν παρακολουθήσει με τον δικό τους τρόπο το δρομολόγιο του 38χρονου, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου το απόγευμα της Κυριακής.

Σε ένα σακίδιο πλάτης που είχε μέσα στις αποσκευές του ο 38χρονος οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τρία μεταλλικά κουτιά με κάλτσες και εσώρουχα, μέσα στα οποία ήταν κρυμμένα μικρά δεματάκια με καθαρή κοκαΐνη, συνολικού βάρους περίπου έξι κιλών! Από τη στιγμή που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, ο Βραζιλιάνος «έραψε» το στόμα του και δεν απάντησε το παραμικρό στις ερωτήσεις τους, ούτε βέβαια αποκάλυψε ποιος ήταν ο άνθρωπος που θα παραλάμβανε την κοκαΐνη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες οι άντρες της Δίωξης είχαν καταφέρει να παρακολουθήσουν συνομιλίες του μεταφορέα με τον Ελληνα παραλήπτη, ο οποίος φέρεται ότι θα διακινούσε την κόκα στα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης. Το κινητό-φάντασμα που χρησιμοποιούσε ο 38χρονος στις διαπραγματεύσεις με τον Ελληνα στον οποίο θα παρέδιδε τα ναρκωτικά είχε αγοραστεί σε άσχετο όνομα Πακιστανού.

Το ίδιο και αυτό του παραλήπτη, τον αριθμό του οποίου είχε αποθηκευμένο στη συσκευή που βρέθηκε στην κατοχή του. Ετσι οι αξιωματικοί της Δίωξης δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα την ταυτότητά του και παραμένει άγνωστος.

Ωστόσο εκτιμούν πως πρόκειται για τακτικό θαμώνα της πλατείας Κολωνακίου, ο οποίος δεν αποκλείεται να έχει αναπτύξει ακόμα και επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...