Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δουλειά όνειρο με δώρο Harley!

Ο γύρος της Ευρώπης σε δύο μήνες με τα πάντα πληρωμένα (!!!) και έξτρα μπόνους 25.000 (!!!) €

Σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο της πιο απολαυστικής και ταυτόχρονα καλοπληρωμένης δουλειάς του κόσμου θέτει η θέση εργασίας που προσφέρει σε έναν και μοναδικό τυχερό η Harley-Davidson! Η θρυλική εταιρία αναζητεί έναν παθιασμένο easy rider, ο οποίος για δύο μήνες θα διασχίσει σχεδόν όλη την Ευρώπη πάνω σε δύο τροχούς.

Δώρο η μοτοσικλέταrfwe5gwe5 2

Το καλύτερο είναι ότι όχι μόνο δεν θα πληρώσει τίποτα για το ονειρεμένο ταξίδι, αλλά θα πληρωθεί με 25.000 ευρώ και θα κρατήσει ως δώρο την εντυπωσιακή μοτοσικλέτα! Η σούπερ δουλειά εντάσσεται στην προωθητική ενέργεια «Discover More» της Harley-Davidson, που έχει ως στόχο την ανάδειξη των καλύτερων ευρωπαϊκών διαδρομών για μοτοσικλέτα. Η ανεύρεση αυτών των διαδρομών και η επικοινωνία μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα θα είναι η αποστολή του τυχερού αναβάτη. «Πρόκειται για ένα δίμηνο ταξίδι. Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί θα έχει στη διάθεσή του τη Street Glide, την οποία θα κρατήσει μετά το τέλος του ταξιδιού, και θα του δοθεί μια αμοιβή 25.000 ευρώ» δηλώνει εκ μέρους της Harley-Davidson η Δήμητρα Νινιού και προσθέτει: «Στόχος είναι να καταγραφούν οι καλύτερες διαδρομές για μηχανή και ο αναβάτης θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα και την ευχέρεια να ενημερώνει τους χρήστες του internet μέσα από τα social media».

Η ανάδειξη του τυχερού αναβάτη θα γίνει μέσα από έναν διαγωνισμό, με τους υποψηφίους να προέρχονται από την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ο νικητής θα ξεκινήσει το ταξίδι τον Μάιο, με βάση μια διαδρομή που θα προγραμματίσει ο ίδιος σε συνεργασία με την εταιρία και ύστερα από σχεδιασμό και προετοιμασία ενός μήνα.

Σε είκοσι χώρες

Από κει και πέρα, το μόνο που θα έχει να κάνει τους επόμενους δύο μήνες είναι να καβαλήσει τη Street Glide των 1.700 κυβικών εκατοστών και να γράψει στο κοντέρ αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα, διασχίζοντας περισσότερες από είκοσι ευρωπαϊκές χώρες, φυσικά με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Ο μοτοσικλετιστής θα συνοδεύεται από μια ομάδα κινηματογραφιστών που θα καταγράφει τη διαδρομή, ενώ θα μοιράζεται τις εμπειρίες του μέσα από το διαδίκτυο και την ειδική ιστοσελίδα της Harley-Davidson.

Παράλληλα, με αφορμή το ταξίδι αυτό, η εταιρία θα δώσει την ευκαιρία στους αναβάτες από Ευρώπη, Μ. Ανατολή και Αφρική -ανεξάρτητα από τη μάρκα ή τον τύπο μοτοσικλέτας που οδηγούν- να δημιουργήσουν μια online κοινότητα όπου θα μοιράζονται τα καλύτερα στιγμιότυπα των ταξιδιών τους με άλλους λάτρεις των περιηγήσεων. Τέλος, το πρώτο ταξίδι «Discover More» διοργανώθηκε πέρυσι, με τη διαφορά ότι είχε τη μορφή rfwe5gwe5 3πανευρωπαϊκής εκδρομής με διάρκεια μεγαλύτερη των πέντε μηνών, στην οποία συμμετείχαν πολυάριθμοι «μηχανόβιοι».

Οι αιτήσεις

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα www.h-d.com/riderwanted και η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Μαρτίου. Οι υποψήφιοι καλούνται να γράψουν λίγα λόγια σχετικά με τον εαυτό τους και τον λόγο που θέλουν τη δουλειά, για την ονειρεμένη διαδρομή που θα ήθελαν να κάνουν στην Ευρώπη, για το πάθος τους σχετικά με τις μηχανές και για ποιο λόγο θεωρούν ότι είναι οι κατάλληλοι γι’ αυτό το εγχείρημα. Ολοι οι υποψήφιοι αναβάτες θα πρέπει να γνωρίζουν αγγλικά και να έχουν διαβατήριο χώρας της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε ισχύ καθώς και άδεια οδήγησης για όλους τους τύπους μοτοσικλετών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...