Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετρήστε τα λόγια των άλλων και κρατήστε τα πιο χρήσιμα, χωρίς να…

ΚΡΙΟΣ: Οταν η λογική σας υπαγορεύει άλλα, εσείς ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας. Αφεθείτε στα συναισθήματά σας και μην προσπαθήσετε να τους αντισταθείτε. Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα έχει κουράσει τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε κάθε βήμα σας, γιατί έχετε πολλά να σκεφτείτε προτού αποφασίσετε με ποιον τρόπο θα συνεχίσετε τη ζωή σας από εδώ και μπρος. Απομακρυνθείτε από άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε διαρκώς τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους με το ζόρι για την ορθότητα των αποφάσεών σας δεν θα καταφέρετε τίποτε, καθώς μόνο οι πράξεις σας μπορούν. Τολμήστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και μην τα βάζετε διαρκώς με την τύχη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από το να μεγαλώνετε την ανασφάλειά σας επειδή κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα απομακρύνονται από κοντά σας, προτιμήστε να δείτε μήπως κάνετε κάτι λάθος. Διεκδικήστε αυτά που ζητάτε από τη ζωή κάνοντας τις απαραίτητες αναθεωρήσεις.

ΛΕΩΝ: Η επιτυχία που επιθυμείτε διακαώς εδώ και καιρό δεν είναι άπιαστο όνειρο. Μη χάνετε την αισιοδοξία σας αν αργεί να έρθει, ίσως κάθε εμπόδιο να είναι για καλό. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε ως τώρα να ξεπεράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναμφίβολα θα νιώσετε πιο ανακουφισμένοι, καθώς οι εκκαθαρίσεις στις σχέσεις σας θα σας βοηθήσουν αυτό το διάστημα να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Ελέγξτε τα πολύ δυνατά συναισθήματά σας που δεν σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα με ρεαλισμό.

ΖΥΓΟΣ: Ορισμένες φορές μια διαφορετική γνώμη μπορεί να σας ξεμπλοκάρει από πολλά πράγματα, γι’ αυτό, όταν νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, ζητήστε τη συμβουλή ενός καλού φίλου σας. Για να νιώσετε καλύτερα, φροντίστε να δείτε τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετρήστε τα λόγια των άλλων και κρατήστε τα πιο χρήσιμα, χωρίς να πιστεύετε οτιδήποτε μπορεί να ακούσετε, γιατί πολλά από αυτά θα είναι ανακρίβειες. Κοντρολάρετε τη διάθεσή σας και μείνετε σταθεροί στους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν θέλετε να έχετε φασαρίες και αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον σας, αποφύγετε οποιαδήποτε προστριβή, ακόμη και αν οι άλλοι σας προκαλούν. Δραστηριοποιηθείτε για να γίνουν όλα πιο γρήγορα και συγχρονιστείτε με τους συναδέλφους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποκαλύψεις που θα γίνουν και θα αφορούν σημαντικές πτυχές της ζωής σας θα σας ωθήσουν στο να αποφασίσετε να προβείτε σε ριζικές αλλαγές. Δείξτε σε κάποιον φίλο σας ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά και ειλικρινά για τα προβλήματά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν, σας αγχώνουν και σίγουρα δεν σας ταιριάζουν. Ο,τι σας πιέζει τον τελευταίο καιρό και πλέον δεν σας ικανοποιεί, αντιμετωπίστε το δυναμικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους, εφόσον είναι προφανές πως δεν μπορείτε να έχετε ό,τι θέλετε. Μια παροδική κρίση στα αισθήματά σας δεν πρέπει να γίνει αιτία να απομακρυνθείτε από τον σύντροφό σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...