Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί το άγχος σας σε ό,τι αφορά θέματα οικογένειας, καριέρας ή σπιτιού να είναι μεγάλο, όμως η…

ΚΡΙΟΣ: Δώστε τη μάχη της επικράτησης στον εργασιακό χώρο και ψάξτε από πού μπορείτε να βρείτε συμπαραστάτες για να μην πηγαίνουν τα σχέδιά σας δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω. Κάποιες πλευρές της εργασίας σας μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο προς όφελός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γεμάτη αντιφάσεις μέρα δεν θα κάνει εξαίρεση ούτε στον έρωτα, αφού θα διαγραφεί πορεία πίεσης και απαιτήσεων στη σχέση σας. Τον τελευταίο καιρό οι δεσμευμένοι βιώνετε για κάποια ζητήματα μια δυσφορία δική σας ή του συντρόφου σας, η οποία θα γίνει πιο έντονη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν διατηρείτε μια σχέση που δεν είναι πολύ ξεκάθαρη ή πρέπει πάση θυσία να κρατηθεί μυστική, θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε και να σκεφτείτε περισσότερο λογικά. Μην προκαλείτε την τύχη σας, γιατί τελικά θα λειτουργήσει εις βάρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί το άγχος σας σε ό,τι αφορά θέματα οικογένειας, καριέρας ή σπιτιού να είναι μεγάλο, όμως η καλή σας διάθεση στην ερωτική ζωή σας θα διατηρηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ο,τι καλύτερο για εσάς είναι η παρέα, που σας χαλαρώνει και σας ξεκουράζει.

ΛΕΩΝ: Οι αυξημένοι ρυθμοί καθημερινότητας που θα έχετε θα βγάλουν στην επιφάνεια προβλήματα που για καιρό αποφεύγατε να τα αντιμετωπίσετε προκειμένου να χαρείτε όσο μπορείτε τις απολαύσεις και τις επιτυχίες σας. Ομως αυτό δεν θα είναι εφικτό για τη συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ελέγξτε όσο μπορείτε περισσότερο τα νεύρα σας για να μην ξεσπάσουν εντάσεις και έρθουν ρήξεις που θα καταστρέψουν την προσωπική σας σχέση. Μεγάλη ψυχραιμία και προσοχή πρέπει επίσης να επιδείξετε σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε προσεκτικοί, καθώς η μέρα μπορεί να σας προσφέρει πολλά παραπάνω σε επίπεδο σχέσεων και σε επίπεδο γνωριμιών. Αν πρέπει να δώσετε τέλος σε κάποια προβλήματά που αντιμετωπίζετε, προτιμήστε να συζητήσετε και να τα λύσετε με διάλογο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα από τους προβληματισμούς σας θα μάθετε να αναγνωρίζετε την επιθυμία σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν λόγω της δικής σας αναποφασιστικότητας. Μην κουράζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας με υπερβολικές απαιτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρτε λίγη από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας για να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Εξαντλήστε τα περιθώρια τώρα που μπορείτε προκειμένου να γλυκάνετε τη σχέση σας και να συμφιλιωθείτε με τις όποιες αντιθέσεις έχουν έρθει στην επιφάνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε τις υποθέσεις σας με ψυχραιμία και περισυλλογή. Δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων που δεν θα σας την αρνηθούν. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού περιβάλλοντός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε με διπλωματικές και έξυπνες κινήσεις να εξασφαλίσετε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον εργασιακό σας χώρο και να πετύχετε καλύτερες συνθήκες εργασίας. Βάλτε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια υπολογίζοντας πάντα τις αντοχές του οικονομικών σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ήταν ωφέλιμο να κάνετε μια προσεκτική ανασκόπηση των στόχων και των επιθυμιών σας, και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει αυτά που θέλετε. Ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δώσετε στον εαυτό σας, να ξέρετε πως οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ