Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Εκρηκτική Ελληνίδα στο… παλάτι

Η Μαρία Κουκά «εισβάλλει» στη σειρά του Ε! Entertainment «The Royals» και αναστατώνει τους… γαλαζοαίματους

Μια Ελληνίδα «εισβάλλει» στο Buckingham palace και αναστατώνει τους… γαλαζοαίματους. Η εντυπωσιακή Μαρία Κουκά συμμετέχει στη φιλόδοξη σειρά του Ε! Entertainment «The Royals», με πρωταγωνίστρια τη Λιζ Χάρλεϊ που υποδύεται τη βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά και 4rfgve4try 2την Τζόαν Κόλινς ως δούκισσα της Οξφόρδης.

«Το να δουλεύω στο σετ της σειράς “The Royals” ήταν για εμένα σαν όνειρο! Ενα μαγικό όνειρο! Παίζω τη Σκάρλετ, η οποία είναι μία από τις καλύτερες φίλες της Τζέμα (σ.σ.: η πρώην ερωμένη του πρίγκιπα Λίαμ)» λέει στην «Espresso» η πανέμορφη Μαρία Κουκά, η οποία γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά σε ηλικία 4 ετών μετακόμισε στη Νότια Αφρική.

«Ολοι ήταν εκπληκτικοί στο σετ. Παρακολουθούσα με θαυμασμό τον William Moseley και την Alexandra Park. Είδα και την Elizabeth (σ.σ.: Hurley), αλλά δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί της. Εχει μια ομορφιά που σου κόβει την ανάσα! Ο Mark (σ.σ.: Schwahn, ο δημιουργός της σειράς) είναι ο πιο κουλ και αστείος άνθρωπος που έχω συναντήσει, το ταλέντο του δεν έχει δεύτερο» καταλήγει η Μαρία. Τη ρωτάμε για τις αναμνήσεις που έχει από τη ζωή της στην Ελλάδα.

Στην Κρήτηf4 23

«Αυτό που θυμάμαι είναι πως η γιαγιά και ο παππούς μου με κακομάθαιναν με δώρα» λέει και συνεχίζει: «Επισκέπτομαι την Ελλάδα σχεδόν κάθε χρόνο, αφού ο μπαμπάς μου και οι συγγενείς του μένουν στην Αθήνα.

»Επίσης επισκέπτομαι την Κρήτη. Είναι τόσο όμορφο μέρος! Από εκεί κατάγεται η μαμά μου. Μεγάλωσα βλέποντας ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, και πολλά από αυτά τα φιλμ γυρίστηκαν στην Κρήτη. Τα αγαπώ!».

Στα 14 χρόνια της κέρδισε τον πρώτο τίτλο ομορφιάς σε διαγωνισμό στη Νότια Αφρική. Ακολούθησαν διαφημίσεις και επιδείξεις μόδας, ενώ ο επόμενος σταθμός της ήταν οι ΗΠΑ.

Δούλεψε ως μοντέλο, ωστόσο το επικοινωνιακό της χάρισμα τής άνοιξε τις πόρτες της παρουσίασης μουσικών εκπομπών, ενώ έκανε και ρεπορτάζ «κόκκινου χαλιού» σε μεγάλα events. Τώρα πλέον η βάση της είναι το Λονδίνο.

«Είναι μια όμορφη πόλη, με πολλές ευκαιρίες. Εύχομαι όμως να ήταν πιο ζεστή! Θα μου άρεσε να επιστρέψω στην Ελλάδα και να δουλέψω εκεί για λίγο.

»Η Ελλάδα έχει πολλούς εξαιρετικούς ηθοποιούς, τηλεπαρουσιαστές και τραγουδιστές, κι αν υπήρχε μια ευκαιρία για εμένα να δουλέψω στην Ελλάδα, θα μου άρεσε πολύ. Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου! Και μου λείπουν τα σουβλάκια και οι μπουγάτσες» μας λέει γελώντας.

Θα είναι το «εισιτήριό» της για μια σπουδαία καριέρα

Η Μαρία είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, όμως δεν θεωρεί πως η εξωτερική εμφάνισή της ήταν απαραίτητα και το εισιτήριο για την επιτυχία. «Νομίζω πως η προσωπικότητα υπερισχύει της εμφάνισης, η οποία μπορεί να με βοήθησε σε συγκεκριμένες δουλειές, 4rfgve4try 4αλλά θα ήθελα να πιστεύω ότι ήταν το χαμόγελό μου και ο ζεστός χαρακτήρας μου που “έκλεισαν” τις συμφωνίες. Η εξωτερική εμφάνιση ωστόσο είναι σημαντική και γι’ αυτό φροντίζω να τρώω σωστά και να γυμνάζομαι όσο περισσότερο μπορώ» επισημαίνει.

Αν και έχει ασχοληθεί με πολλά, η σειρά που άρχισε να προβάλλεται στις 15 Μαρτίου στις ΗΠΑ είναι η αρχή για το «χτίσιμο» της καριέρας της ως ηθοποιού. «Στόχος μου είναι να φτιάξω το δικό μου brand και να ενσωματώσω σε αυτό όλα όσα κάνω: την υποκριτική, την παρουσίαση και τη συγγραφή. Το “The Royals” είναι το πρώτο διεθνές εγχείρημα στην υποκριτική και είμαι ενθουσιασμένη να δω πού θα με πάει η καριέρα μου».

Οσο για το τι θα συμβούλευε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τη showbiz; «Να είναι αληθινοί, να χαμογελούν, να είναι ταπεινοί, να λένε “ευχαριστώ” και να θυμούνται τα ονόματα των ανθρώπων!» τονίζει.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...