Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2026, η κίνηση στους δρόμους είναι ιδιαίτερα αυξημένη καθώς κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα. Ήδη παρατηρείται έντονη ροή οχημάτων προς τα λιμάνια και τις εθνικές οδούς.

Αττική
Λεωφόρος Κηφισού: Πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο από το ύψος του Περιστερίου έως την Κηφισιά και στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση προς την Ιερά Οδό.
Λεωφόρος Αθηνών: Σημαντικό μποτιλιάρισμα στο ρεύμα της εξόδου, από το Παλατάκι Χαϊδαρίου έως τα Διυλιστήρια και τον Σκαραμαγκά.
Λεωφόρος Σχιστού: Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά.
Λιμάνια (Πειραιάς, Ραφήνα, Λαύριο): Πολύ αυξημένη κίνηση στους γύρω δρόμους λόγω των προγραμματισμένων αναχωρήσεων των πλοίων.
Αττική Οδός: Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα (ύψος Μεταμόρφωσης) και στις εξόδους προς τις Εθνικές Οδούς.

Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Οδός: Η κίνηση διεξάγεται με δυσκολία λόγω των έργων του Flyover, ειδικά στο ύψος των νοσοκομείων και προς την έξοδο για Χαλκιδική.
Κέντρο: Επιβαρυμένες οι οδοί Εγνατία και Τσιμισκή, καθώς και η Λεωφόρος Νίκης στην παραλία.

Εθνικό Δίκτυο και Διόδια
Διόδια Ελευσίνας & Αφιδνών: Αυξημένη κίνηση από νωρίς το πρωί. Η ροή παραμένει σταθερή αλλά με κατά τόπους καθυστερήσεις.
Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Προσοχή σε τμήματα με έργα ασφαλτόστρωσης ή περιορισμούς λωρίδων
