Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Εχουμε χάσει την μπάλα!

Εικόνες βίας και ντροπής σημειώθηκαν σε αγώνες χάντμπολ και βόλεϊ

Δύο τελικοί, δύο κυπελλούχοι σε χάντμπολ Ανδρών και γυναικείο βόλεϊ, αλλά σίγουρα… όλοι χαμένοι! Τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στους δύο… υπεράνω πάσης υποψίας τελικούς (χάντμπολ Ανδρών ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, και βόλεϊ Γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός), και ενώ το νομοσχέδιο για την αθλητική βία… καθαρογράφεται στη Βουλή προκειμένου «ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του», αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα είναι πολύ πιο σύνθετο από ό,τι νομίζουμε!

Εικόνες ντροπής στο χάντμπολ, παρά λίγο… έκρηξη στο γυναικείο βόλεϊ, την ώρα που τα βλέμματα όλων είχαν πέσει στο… «νοσηρό» ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, αποδεικνύουν ότι ο χουλιγκανισμός και η… οπαδική βλακεία είναι αήττητοι! 34edq34werfg 3Από πού να ξεκινήσουμε και πού να φτάσουμε… Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ Ανδρών ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αμαυρώθηκε. Στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να ανταλλάσσουν φωτοβολίδες και να συγκρούονται με την Αστυνομία.

Εκκένωση γηπέδου

Τελικά το γήπεδο εκκενώθηκε, και το παιχνίδι άρχισε από το 17ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο για δεύτερη φορά στην ιστορία του στο άθλημα με σκορ 29-27. Το παιχνίδι, που ήταν επεισοδιακό, διήρκεσε τέσσερις ώρες! Οχι γιατί οι αθλητές το επέλεξαν, αλλά λόγω των εξωαγωνιστικών καταστάσεων. Κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Αλέξης Αλβανός, με οκτώ γκολ! Πόση σημασία όμως μπορεί να έχει;

Ποιος θα μπορούσε να κάνει αγωνιστική περιγραφή όταν οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στο γήπεδο καθυστερημένα και στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης εισήλθαν στο κλειστό και πέταξαν φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα να «απαντήσουν» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ! Τα πνεύματα δεν ηρέμησαν, και η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, λόγω των καπνογόνων. Παράλληλα, σημειώθηκαν συγκρούσεις των οπαδών με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη από τις πρώτες ώρες του Σαββάτου.

Και αν αυτά έγιναν σε έναν τελικό Ανδρών, η αθλητική Ελλάδα είδε με κομμένη την ανάσα τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε έναν αγώνα Γυναικών. Το αστυνομικό δελτίο μάς προσγειώνει όλους άμεσα στην πραγματικότητα: «Στη σύλληψη οκτώ οπαδών και στην κατάσχεση… πολεμικού υλικού προχώρησε η 34edq34werfg 1Ελληνική Αστυνομία, η οποία απέτρεψε συγκρούσεις οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, στο περιθώριο του τελικού βόλεϊ Γυναικών»! Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή, μια και: «Κατά τον έλεγχο που προηγήθηκε σε οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε δύο εξ αυτών: (3) ξύλινα κοντάρια, (8) κράνη, (1) κουκούλα τύπου full face, (1) ζευγάρι δερμάτινα γάντια. Επιπλέον, κατά τους ενδελεχείς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν περιμετρικά των χώρων όπου κινήθηκαν οι ομάδες φιλάθλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: (90) ξύλινα καδρόνια, (6) αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί και (3) δακρυγόνα».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Επιμέλεια
Γιώργος Τότσικας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...