Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Οι απρόσμενες αλλαγές είναι πολύ πιθανόν να σας αποδιοργανώσουν. Ομως έρχονται για να…

ΚΡΙΟΣ: Οι απρόσμενες αλλαγές είναι πολύ πιθανόν να σας αποδιοργανώσουν. Ομως έρχονται για να σας ανανεώσουν, και όχι για να σας βλάψουν, οπότε μην ανησυχείτε. Ισως ακόμα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να λύσετε σοβαρά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματά σας χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Για να πετύχετε υπάρχουν έξυπνοι και ειρηνικοί τρόποι. Εάν δεν γίνετε έγκαιρα «επαναστάτες», οι καινοτομίες σας δεν θα προωθηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας που είναι αγνή και προσέξτε τις εξάρσεις, καθώς άλλα σάς λέει η λογική και άλλα το συναίσθημα. Οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα βοηθήσουν να πάνε μπροστά τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανασφάλειές σας φταίνε που έχετε γίνει στενός κορσές σε κάποιους ανθρώπους. Απελευθερωθείτε επιτέλους για να τους δείξετε πως δεν τους έχετε ανάγκη. Τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες που εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά.

ΛΕΩΝ: Δείξτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας ευελιξία, γιατί αυτό χρειάζεται. Κάποιες απρόσμενα ευχάριστες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη συναισθηματική σας ζωή. Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις των γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ξεχνάτε τα όριά σας αλλά και τα όρια των άλλων. Επειδή έχετε συνήθως τύχη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείτε βασικούς παράγοντες και κανόνες δεοντολογίας. Κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να νιώθετε καλά με τη συνείδησή σας και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Μη φοβηθείτε, εάν συναντήσετε αντιστάσεις ή συκοφαντίες από κάποιους συνεργάτες σας. Είναι λογικό, καθώς κάποιες αλλαγές που κάνετε τους ενοχλούν, οπότε φροντίστε απλώς να έχετε τεκμήρια στα χέρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με έξυπνους χειρισμούς θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε τη συμπαράσταση των άλλων. Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε μια υπόθεση που οι γύρω σας την έχουν αποκλείσει ως πολύ δύσκολη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σεβαστείτε τους όρους που θέτουν άτομα του εργασιακού σας χώρου και προσπαθήστε να μην πάτε κόντρα, αν θέλετε να εφαρμοστούν όλα τα σενάρια και οι επιθυμίες σας. Στηριχτείτε στην ομαδική εργασία, για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ενέργειές σας πετυχαίνουν τον στόχο τους και έχετε κάθε λόγο να είστε χαρούμενοι. Ομως μην επαναπαυτείτε τόσο εύκολα, γιατί έπεται συνέχεια. Βγάλτε από τη ζωή σας ό,τι παλιό και φθαρμένο υπάρχει, το οποίο δεν σας προσφέρει τίποτα εκτός από πίκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας, χωρίς να ξεχνάτε πως και οι άλλοι έχουν τις δικές τους. Αποφύγετε μια δογματική συμπεριφορά και μην το παίζετε ήρωες εκεί που δεν χρειάζεται. Μερικά από αυτά που θέλετε να κάνετε είναι ίσως επικίνδυνα.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να είστε ειλικρινείς, μια που η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Αποφύγετε τα κόλπα και τις πονηριές, για να μην έχετε δυσκολίες. Αξιοποιήστε τα ταλέντα εκείνα που μπορούν να σας πάνε στην πρώτη θέση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ