Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Τετάρτη 01 Απριλίου 2015

ΤΑΥΡΟΣ: ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ να έχετε υπό έλεγχο άτομα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους. Προκειμένου να…

ΚΡΙΟΣ: ΜHN απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, διότι ακόμη υπάρχουν περιθώρια για αναβάθμιση. Σε ό,τι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε, προχωρήστε άφοβα και με πυγμή. Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε θα κρίνει την αποτελεσματικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ να έχετε υπό έλεγχο άτομα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους. Προκειμένου να εδραιωθείτε στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς. Η υλοποίηση των ιδεών σας θα βελτιώσει τη διάθεσή σας, ακόμη και αν χρειάζεται κόπος για να ολοκληρωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΜΙΑ τάση αδιαφορίας από τον σύντροφό σας θα είναι η αφορμή να διερευνήσετε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να απομονωθείτε λίγο στις σκέψεις σας. Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά ό,τι σας συμβαίνει και μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας παρασύρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να έχετε καλύτερες οικονομικές αποδοχές, δημιουργήστε καλύτερες βάσεις. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τη δική σας αγάπη για να κάνει τη δουλειά του. Η απομόνωσή σας κάποιες στιγμές μπορεί να σας οδηγήσει σε ουτοπιστικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ: ΠΡΕΠΕΙ να προσεγγίσετε με μεγάλη ευγένεια ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας το δείχνουν. Προκειμένου να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι και διαρκώς σε εγρήγορση. Ο,τι πιο ουσιαστικό έχετε, χρησιμοποιήστε το ως βάση, ώστε να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ το έδαφος τώρα που έχετε χρόνο, ώστε να πετύχετε αργότερα αυτά που θέλετε. Απαιτείται να είστε ενήμεροι για τις καταστάσεις που επικρατούν και όχι να τα αφήνετε όλα στην τύχη τους. Φροντίστε να απαλλαγείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα από φθαρμένες σκέψεις και ιδέες, χωρίς να φοβηθείτε.

ΖΥΓΟΣ: ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ με επιμονή με τα οικονομικά σας, ώστε να έχουν εντυπωσιακή άνοδο. Μάθετε να λέτε «όχι» σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους. Αν δεν χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΔΕΝ χρειάζεται να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Προγραμματίστε σωστά ένα ταξίδι σας προκειμένου να πάνε όλα καλά και να ευχαριστηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΔΩΣΤΕ κάποιες επιμέρους αρμοδιότητες και στους άλλους, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε. Αποφύγετε με διπλωματία και εξυπνάδα τις παγίδες που σας στήνουν κάποια άτομα. Η γνώση θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σταματήσει τον φόβο σας, ώστε να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ από το τέλμα και δείτε πως υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί δρόμοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις τις οποίες δεν γνωρίζετε καλά. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη, ώστε να μπορέσετε να εμπεδώσετε τις εμπειρίες που αποκομίσατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΕΠΙΔΙΩΞΤΕ να αποκτήσετε ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας προκειμένου να πετύχετε περισσότερα. Οι μεγάλοι σκοποί σας προς το παρόν δείχνουν να αργοπορούν και αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό. Ο έρωτας μπορεί να γίνει εξάρτηση, αλλά με τη βοήθεια της λογικής θα χαράξετε καινούργια πορεία.

ΙΧΘΥΣ: ΔΕΝ αποκλείεται να οξυνθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό οι σπασμωδικές κινήσεις ή οι βιαστικές αποφάσεις δεν ενδείκνυνται. Πρέπει να μάθετε να περιφρονείτε ανθρώπους που προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν. Δεν αγγίζετε το ανώτατο όριο της ικανοποίησης, αλλά είστε ευχαριστημένοι.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...