Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ηπιε και πήρε την απόφαση

Κοίταζε αλλού ο βασανισμένος σπουδαστής όταν έκοβε τις φλέβες του. Επιμένει ο ιατροδικαστής (βάσει όλων των εξετάσεων) ότι είναι αυτοκτονία

Ποσότητα αλκοόλ (συγκεκριμένα 0,60 mg ανά λίτρο αίματος) που αντιστοιχεί σε ένα γεμάτο νεροπότηρο αποκάλυψαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στο αίμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αν και δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστεί ο τύπος του ποτού (στο δωμάτιο πάντως του άτυχου σπουδαστή δεν βρέθηκαν οινοπνευματώδη), θεωρείται σίγουρο ότι το παλικάρι ήπιε και πήρε τη μεγάλη απόφαση στο λασπωμένο χωράφι, μόλις 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή. Μετά τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων, ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης επιμένει ότι ο 20χρονος αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο αδικοχαμένος Βαγγέλης κοίταζε αλλού, όταν έκοβε τις φλέβες του με το μαχαίρι!

Τα ποσοστά αλκοόλ

Οσον αφορά το αλκοόλ, σύμφωνα με τα διεθνή επιστημονικά πρωτόκολλα, αν ανιχνευθούν από 0,50 mg έως 0,80 mg στο αίμα ενός προσώπου, θεωρείται ανίκανο για οδήγηση.
4e34r23q4r 4Μεθυσμένος όμως θεωρείται κάποιος με περισσότερα από 0,80 mg. Επίσης κοντά στο πτώμα του Βαγγέλη βρέθηκε ένα άδειο μπουκαλάκι νερού, το οποίο εξετάστηκε αν ανήκε στον σπουδαστή και περιείχε αλκοόλ, αλλά αυτό δεν αποδείχτηκε, ενώ δεν βρέθηκε ούτε το DNA του 20χρονου και πιθανολογείται ότι επρόκειτο για σκουπίδι.

Το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου ο 20χρονος έφυγε από τη Γαλακτοκομική, περπάτησε 800 μέτρα, μπήκε στο λασπωμένο χωράφι και εκεί, με μία και μόνο τομή οδηγήθηκε σε γρήγορο θάνατο (μέσα σε 3-5 λεπτά) λόγω αιμορραγικού σοκ. Αυτό φαίνεται πως έγινε λίγο μετά το γεύμα, καθώς δεν είχε προλάβει να χωνέψει το φαγητό του, ενώ η λεπτομέρεια που σοκάρει είναι ότι έκανε τη βαθιά τομή έχοντας την παλάμη του γυρισμένη προς το έδαφος, ώστε να μη βλέπει τις φλέβες του στον δεξί καρπό.

Από την ακτινογραφία στη σορό δεν προέκυψε κάτι που να δείχνει πάλη πριν από τον θάνατο. Οι ιστολογικές εξετάσεις πιστοποιούν ότι δεν υπήρξε κάποιο προθανάτιο τραύμα, εκτός από το μοιραίο.

Από ζώα

Ολα τα άλλα -σε λαιμό, πρόσωπο και θωρακική χώρα- ήταν μεταθανάτια επιβεβαιώνοντας την αρχική εκτίμηση ότι προέρχονταν από νύχια και δόντια ζώων. «Είχα επικοινωνία με τον ιατροδικαστή, ο οποίος την Πέμπτη αναμένεται να παραδώσει τα αποτελέσματα στον δικηγόρο της οικογένειας Δημήτρη Μπούκα, που θα πράξει τα δέοντα. Η οικογένεια έχει ενημερωθεί για τα αποτελέσματα, όπως για την κατανάλωση αλκοόλ και τώρα περιμένει τη συνέχεια των ερευνών» είπε στην «Espresso» ο Μάριος Μυρωνάκης, θείος του Βαγγέλη.

Στο μεταξύ, η μητέρα του άτυχου νεαρού Μαρία Γιακουμάκη κλήθηκε να επιβεβαιώσει τις αρχικές καταθέσεις της στο πλαίσιο της παράλληλης δικογραφίας για τα γεγονότα που συνέβησαν στη Γαλακτοκομική και ρωτήθηκε αν στο τελευταίο τηλεφώνημα ο γιος της εξέφρασε κάποια ανησυχία. 4e34r23q4r 3«Μίλησαν μία μέρα πριν εξαφανιστεί, την παραμονή βαθμολογιών και της είπε ότι ανησυχούσε και φοβόταν για τους βαθμούς του, αλλά σε λογικό πλαίσιο. Ακόμη δεν έχουν κληθεί άλλοι συγγενείς» πρόσθεσε ο κ. Μυρωνάκης.

Κατέθεσε και η Ελενα Ακρίτα

Για κατάθεση στη ΓΑΔΑ αναφορικά με την υπόθεση του άτυχου Βαγγέλη κλήθηκε χθες η Ελενα Ακρίτα, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο facebook. Η δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά: «Για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη έδωσα κατάθεση σήμερα στη ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, μετά από πρωτοβουλία της Εισαγγελίας Ιωαννίνων και των ανακριτικών Αρχών. Εννοείται πως δεν αποκάλυψα τις πηγές μου». Κατόπιν δημοσίευσε το κείμενο που είχε γράψει απαντώντας στον πρώην υπουργό Χρήστο Μαρκογιαννάκη, όσον αφορά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του άτυχου σπουδαστή. Υπενθυμίζεται ότι προτού ακόμη εντοπιστεί η σορός του Βαγγέλη, η δημοσιογράφος με κείμενο-επιστολή της στον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση είχε αναφερθεί στο bullying το οποίο δεχόταν ο 20χρονος από ομάδα συμφοιτητών του, τονίζοντας πως τους τελευταίους κάλυπτε πασίγνωστος βουλευτής της Κρήτης. Τότε είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά του κ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος είχε εξοργιστεί.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...