Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Παρασκευή 03 Απριλίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας, γιατί θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Ως καλοί παίκτες που είστε δεν…

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να απομονωθείτε προσωρινά, για να αποδώσετε σε υποθέσεις που απαιτούν πνευματική διαύγεια. Με έξυπνες κινήσεις να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στον εργασιακό χώρο σας. Μη σπαταλήσετε τις δυνάμεις σας ασχολούμενοι με ασήμαντους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε θάρρος και αποφασιστικότητα για να πετύχετε αυτά που θέλετε και μην πείθεστε εύκολα από τα λόγια των άλλων. Μην εμπλακείτε σε ανοιχτή διαμάχη με άτομα που δρουν πάντα παρασκηνιακά. Πείτε αυτά που σας ενοχλούν και σας πιέζουν και μην κρατάτε τον θυμό μέσα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνειδητοποιήστε τις δυνατότητές σας και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά. Μην προσπαθήσετε να πείσετε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε και μη φορτώνετε το μυαλό σας με άλλες ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας, γιατί θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Ως καλοί παίκτες που είστε δεν πρέπει να το βάζετε ποτέ κάτω, παρά τις όποιες δυσκολίες. Εχετε ακόμη πολλά να κάνετε τόσο στον εργασιακό χώρο σας όσο και για τις άλλες υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ: Ο εγωισμός και η ζήλια δεν σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα στις πραγματικές διαστάσεις τους. Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας, μοιραστείτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του. Μην αφήνετε κενά εκεί που δεν πρέπει και πείτε αυτό που έχετε να πείτε χωρίς ενοχές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε λύσεις από την εμπειρία του παρελθόντος και βοηθηθείτε σε καθημερινές καταστάσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα κάνει πιο φανερά τα αποτελέσματα των αλλαγών που έχετε τολμήσει. Μην επιτρέψετε σε δυσάρεστες σκέψεις και ανασφάλεια να σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να αλλάξετε τακτική και να μην κάνετε συνέχεια τους ήρωες. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σύνθετες, αλλά δεν θα είναι δύσκολο να κάνετε τη συγκρότηση του ψυχισμού σας. Χρησιμοποιήστε την εργασία ή τις συναναστροφές σας για να αναπληρώσετε τις εσωτερικές ελλείψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμαστείτε καλύτερα, ώστε κάποιες ανατρεπτικές κινήσεις να μη σας πτοήσουν. Σήμερα φροντίστε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας στηρίζει. Αποδράστε από τα καθιερωμένα, ξεκουραστείτε και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αποφύγετε κάθε είδους συνεργασία με ανθρώπους που είναι οξύθυμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλλεται για όλη τη διάρκεια της ημέρας να δείτε τα γεγονότα αντικειμενικά και ψύχραιμα. Μη θίγετε προβλήματα του παρελθόντος σε συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Μην επιτρέπετε να σας απορροφούν θέματα καθημερινότητας και αποσυντονίζεστε από τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διεκδικήστε περισσότερο χρόνο για τη σχέση σας, μια και οι ιδιαίτερες στιγμές που θα έχετε θα σας βοηθήσουν να αναπληρώσετε τα κενά. Μη βασιστείτε σε ενέργειες που δεν έχουν ακόμα συζητηθεί. Εάν υπάρχει κάποια συνεργασία που έχει αποβεί ανώφελη για εσάς, πρέπει να της δώσετε ένα τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σκοποί σας θα επιτευχθούν μόνο αν έχετε σταθερότητα στους στόχους σας. Πάρτε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και εμφανιστείτε στο προσκήνιο. Ηρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε πιο ρεαλιστικά τη ζωή σας, καθώς τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε και τις δύο όψεις του νομίσματος στις υποθέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναζητήστε τις λύσεις σε θέματα που σας έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Κάντε μια προσπάθεια να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και θα ανακαλύψετε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο. Αισθανθείτε εναρμονισμένοι με το περιβάλλον σας και θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...