Τρίτη 07 Απριλίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Τις ώρες που νιώθετε αδυναμία ή μοναξιά χρησιμοποιήστε σαν αντίδοτο τη φιλία. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να…

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να απομυθοποιήσετε κάποια άτομα που έχετε πολύ ψηλά στην εκτίμησή σας και ίσως τελικά δεν το αξίζουν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας. Το ιδανικό για απόψε είναι να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιδιώξτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε να κάνετε αλλαγή περιβάλλοντος, που θα σας κάνει πολύ καλό. Τη συγκεκριμένη στιγμή ακόμη και ένα ταξίδι θα σας φτιάξει τη διάθεση. Πιστεύετε πως πρέπει να αφεθείτε σε ό,τι νιώθετε υγιές, οπότε ξεκόψτε από καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και αφήστε το συναίσθημα στην άκρη. Είναι η μόνη διέξοδος για να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας όσο μπορείτε πιο θετικά, ώστε να πάρετε πίσω πολλή ενέργεια. Εάν δείτε ότι έχετε κουραστεί υπερβολικά, φροντίστε από εδώ και πέρα να χαλαρώνετε πού και πού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρότι αντικειμενικά δεν έχετε κανένα πρόβλημα, η ανησυχία σας παραμένει και τα ξαφνικά έξοδα σας γεμίζουν ανασφάλεια. Συνδυάστε ένα επαγγελματικό ταξίδι που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει με λίγη διασκέδαση. Για να μη βρεθείτε πολύ σύντομα σε αδιέξοδο, βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πράξτε ανάλογα, ακόμη και όταν η λογική σας υπαγορεύει άλλα, ειδικά σε ό,τι αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Είναι δύσκολοι οι καιροί για να το παίζετε ήρωες. Προτιμήστε να μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση επαγγελματικού επιπέδου, ειδικά αν υπάρχει περίπτωση να κατηγορηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επαφίεστε σε μεσοβέζικες λύσεις για να αντιμετωπίσετε προβλήματα στις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας. Πρέπει να προχωρήσετε πιο σωστά. Μην περιμένετε βοήθεια από άτομα που δεν βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος. Βάλτε τη ζωή σας σε τάξη για να μπορείτε να περνάτε καλά και να νιώσετε καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Τις ώρες που νιώθετε αδυναμία ή μοναξιά χρησιμοποιήστε σαν αντίδοτο τη φιλία. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε καλύτερα πράγματα σε πολλούς τομείς. Παρακάμψτε όσα σας κρατούν πίσω, μια και η ανοχή σας εξαντλείται και δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σας να αιφνιδιάσουν τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε απόλυτα ειλικρινείς πρώτα απέναντι στον εαυτό σας και μετά με τους ανθρώπους που σας βοηθούν ηθικά ή πρακτικά, γιατί η συμπεριφορά σας γεννάει αρκετές αμφιβολίες. Θα υπερισχύσουν θέματα που ζητούν άμεση τακτοποίηση, αλλά αξίζει τον κόπο, γιατί είστε κοντά στη λύση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι φόβοι που έχετε γύρω από τις διάφορες σχέσεις σας είναι εύλογοι, αλλά μάλλον το παρακάνετε. Από τα μισά της μέρας θα νιώσετε έτοιμοι για πιο εντυπωσιακά πράγματα. Η απομάκρυνσή σας από καταστάσεις και ανθρώπους που σας πληγώνουν είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισορροπήστε σε αυτά που θέλετε και σε αυτά που μπορούν να γίνουν. Εχετε αρκετά θετικά στοιχεία προς αξιοποίηση και η συμπαράσταση δεν θα σας λείψει. Αντισταθείτε σε πάγιες τακτικές ή σε σχέσεις που κρατούν από συνήθεια. Με επιφύλαξη αλλά και αποφασιστικότητα ζητήστε άλλες βάσεις για να πατήσετε με ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρότι η λογική και το συναίσθημα πολύ συχνά βρίσκονται σε κόντρα μέσα σας, θα βρείτε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Οι φοβίες και οι ανασφάλειες του παρελθόντος δεν πρέπει να σας κάνουν να συμβιβάζεστε. Οι αλλαγές που δεν σας έλκουν τόσο γίνονται εν τέλει απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Με γνώμονα τη χρησιμότητά τους επιλέξτε τα πρόσωπα που θα χρειαστεί να σας πλαισιώσουν, γιατί μέσα από αυτά θα προκύψουν έξυπνες ιδέες για εσάς. Κομμάτια της ζωής σας που θα αρχίσουν να φαίνονται σαθρά, σταδιακά πρέπει να φροντίσετε να τα αντικαταστήσετε με άλλα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ