Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

ΑΕΚ: Πρώτη παντού και πάντα!

Προτροπές Δέλλα για τους ποδοσφαιριστές να «τελειώσουν» όσο πιο γρήγορα γίνεται τα πλέι οφ

Το φινάλε της κανονικής περιόδου της Φούτμπολ Λιγκ βρήκε την ΑΕΚ να έχει την πρωτιά σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες πλην της άμυνας (2η καλύτερη, με 10 γκολ παθητικό).

Η διετής περιπέτεια μακριά από τα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου φτάνει στο τέλος της, δεδομένου ότι οι δέκα βαθμοί στα πλέι οφ δίνουν στον «Δικέφαλο» ασυναγώνιστο πλεονέκτημα εν όψει των αναμετρήσεων ανόδου, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας γνωρίζει ότι τα λάθη που θα χαλάσουν την εικόνα δεν επιτρέπονται, και στη χτεσινή προπόνηση έδωσε το έναυσμα: «Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όσα δείξατε. Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλό μας και μπαίνουμε με διαφορά στα πλέι οφ. Είχαμε την καλύτερη ομάδα, την καλύτερη επίθεση, τον πρώτο σκόρερ. Ολα αυτά είναι επιτεύγματα. Σημαντικό είναι για μένα και το γεγονός ότι, παρά τις απουσίες που είχαμε, δεν αλλοιώθηκε η αγωνιστική μας εικόνα» είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη. Εχουμε μπροστά μας άλλα δέκα σημαντικά παιχνίδια. Επιβάλλεται να δείξουμε την ίδια εικόνα, την ίδια σοβαρότητα και να κερδίζουμε. Δεν πρέπει να χαλάσουμε τώρα ό,τι με κόπο και δουλειά έχουμε καταφέρει. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε αήττητοι και στα πλέι οφ και να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την άνοδο».

Να σημειωθεί ότι από την προπόνηση απείχε ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και δεν θέλησε να ρισκάρει κάτι χειρότερο.

Ο Κρισλάν

Στο μεταγραφικό σκέλος, ο Κρισλάν της Πεναπολένσε σκόραρε και στην ήττα της ομάδας του (2-1) από την Πόντε Πρέτα, έφτασε τα 9 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Παουλίστα. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τον παρακολούθησε κι έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την αξία του (23 ετών, ύψος 1,86 μ., εξαιρετικές κινήσεις), αλλά είναι δεδομένο ότι έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, και η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη.

Εν τω μεταξύ, τρεις είναι οι πιθανότεροι προορισμοί για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ. Οι Μιλοβάνοβιτς και Δημήτρης Μπουρουτζίκας βρίσκονται ήδη στο εξωτερικό και θα… επιθεωρήσουν προπονητικά κέντρα σε Πολωνία, Σλοβενία και Αυστρία. Ο διαφορετικός άνεμος που πνέει στην ομάδα φαίνεται και σε αυτό τον τομέα, με την «Ενωση» να έχει φιλοξενηθεί στα Χάνια του Πηλίου τα τελευταία δύο χρόνια.

* Σήμερα (14.30) κηδεύεται στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου ο Νίκος Σταθάκης, ο οποίος «έφυγε» την Κυριακή σε ηλικία 81 ετών και είχε συνδέσει τη ζωή του με το φωτορεπορτάζ και την αγαπημένη του ΑΕΚ.

Ρεπορτάζ
Πάνος Κιαπεκάκης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...