Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Οι απαντήσεις που περιμένετε θα καθυστερήσουν, γι’ αυτό μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις. Βρείτε…

ΚΡΙΟΣ: Για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας προετοιμαστείτε ψυχολογικά. Φανείτε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας και θα σας βγει σε καλό. Η τυπικότητα και η διπλωματία που θα σας βοηθήσουν πολύ. Μην αποκαλύπτετε τόσο εύκολα τα συναισθήματα και τις διαθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν δεν ζητάνε τη βοήθειά σας, δεν χρειάζεται να τη δίνετε με τόση ευκολία. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε και να καταρρακώνετε την ψυχολογία σας, αφού τα προβλήματα είτε έτσι είτε αλλιώς θα ξεπεραστούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξετε είναι ψυχραιμία και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε επιπόλαιες επιλογές για να μη χάσετε τη σημαντική εύνοια που θα έχετε στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας εμψυχώσει και να σας ανανεώσει. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να επιτρέψετε στο σώμα σας να ξεκουραστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη θέλετε να περνάνε όλα από το χέρι σας, αντιθέτως αναπτύξτε τις κοινωνικές σχέσεις σας. Υστερα από διάφορες συγκυρίες ο ψυχικός δεσμός με τον σύντροφό σας ισχυροποιείται. Η συναισθηματική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να είστε θετικοί απέναντι στις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Προσεγγίστε με διπλωματία τους συναδέρφους σας και συζητήστε μαζί τους για σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Βοηθήστε έναν καλό σας φίλο κατανοώντας τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες του. Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να εξετάσετε προσεκτικά ένα οικογενειακό θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον εργασιακό χώρο καλό είναι να λειτουργήσετε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό. Βάλτε στη ζωή σας λίγη ερωτική δράση και θα ανακαλύψετε πως έτσι εκτονώνεστε καλύτερα. Αφού ξέρετε καλά πως το να κλείνεστε στον εαυτό σας δεν οδηγεί πουθενά, μην το πράττετε.

ΖΥΓΟΣ: Πριν αρχίσετε την επίθεση σε στενούς συνεργάτες διασταυρώστε κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς λόγο. Εχετε αφήσει εδώ και καιρό ανοιχτούς λογαριασμούς που πρέπει να κλείσουν. Οι συγκυρίες θα σας οδηγήσουν να επιλέξετε νέες δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σεβαστείτε τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για να επιτύχετε μια νέα πρόταση για συνεργασία. Για να μη νιώθετε συνεχώς άγχος χαλαρώστε τους ρυθμούς σας. Μην επιτρέψετε σε συναισθηματικά προβλήματα να σας καταβάλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μετριάστε την αισιοδοξία σας, γιατί δεν σας επιτρέπει να βλέπετε τις δυσκολίες. Η επικοινωνία σας θα είναι αποτελεσματική και αποδοτική στον χώρο της εργασίας σας. Δώστε προτεραιότητα σε καθημερινά θέματα, επιλύστε τα και μετά προχωρήστε σε νέες αλλαγές στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων περιορίστε τις παρορμητικές ενέργειες. Μην απογοητεύεστε από τα έξοδα που βλέπετε να ξεπηδούν καθημερινά, όλα θα φτιάξουν. Η αμυντική στάση που φροντίζετε να διατηρείτε τον τελευταίο καιρό κουράζει τους φίλους και τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παραπονιέστε, γιατί οι αλλαγές που γίνονται έχουν ως αφετηρία τη δική σας συμπεριφορά. Η επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων θα σας προβάλει έντονα στον χώρο σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, αν νιώθετε πως η καθημερινότητα σας έχει αποδυναμώσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι απαντήσεις που περιμένετε θα καθυστερήσουν, γι’ αυτό μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις. Βρείτε τι πραγματικά ζητάτε από τη ζωή, καθώς η εύνοια και η έμπνευση συνδέονται μεταξύ τους με πολύ χειροπιαστό τρόπο. Ενεργήστε αποφασιστικά για να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...