Σούβλες στην άμμο

Ψήθηκαν κορμιά και οβελίες στην Ψαρού – Η Μύκονος πλημμύρισε με celebrities και αυτό το Πάσχα

Σούβλες με αρνιά πήραν τη θέση των… επώνυμων λουόμενων σε μία από τις πιο κοσμικές παραλίες της Μυκόνου! Η Ψαρού, η οποία κάθε καλοκαίρι ευωδιάζει από το άρωμα της καρύδας στα αντηλιακά, μύρισε… τσίκνα, αφού οι υπεύθυνοι του Nammos, του hot spot της πλαζ, αποφάσισαν να κάνουν παραδοσιακότατο Πάσχα. Οι αμνοί πήραν τις θέσεις τους, ενώ παραδίπλα στις ξαπλώστρες οι πιο τολμηροί είτε έκαναν την πρώτη ηλιοθεραπεία της σεζόν είτε απολάμβαναν το καφεδάκι τους προτού βγει ο μεζές!
 

Οπως ήταν αναμενόμενο, το νησί των Ανέμων έγινε και πάλι ο πόλος έλξης των celebrities για τις ημέρες του Πάσχα. Οσοι διαθέτουν σπίτι στη Μύκονο δεν το σκέφτηκαν δεύτερη φορά: πήραν το πλοίο και έγιναν μια παρέα στα Ματογιάννια. Μέρα και νύχτα οι επώνυμοι έκαναν τις βόλτες τους και έγιναν «στόχος» των φωτογράφων. Στα σοκάκια του νησιού συναντήσαμε την Ελλη Στάη, η οποία προτίμησε ροζ φόρμες για την πρωινή τσάρκα της, αλλά και τη σχεδιάστρια μόδας Ζωή Γιακουμάτου, η οικογένεια της οποίας διαθέτει σπίτι στη Μύκονο.

Αλλωστε η κόρη του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου κρατά και επαγγελματικές επαφές με το νησί, αφού προωθεί τις δημιουργίες της στις τοπικές μπουτίκ.

Ο ξενιτεμένος Χριστόφορος Κοτέντος, που ζει και εργάζεται πλέον στη Νέα Υόρκη, πεθύμησε την πατρίδα και τα αγαπημένα του πρόσωπα, γι’ αυτό και επέλεξε το κοσμικό νησί για το Πάσχα. Τον συναντήσαμε παρέα με την πρώην γυμνάστρια και νυν επιχειρηματία Φαίη Μακρή και τον fashion director ανδρικού περιοδικού Φίλιππο Λαχανά. Ούτε στις βόλτες της στα Ματογιάννια δεν αποχωρίζεται το κινητό της η Νικολέτα Ράλλη. Η παρουσιάστρια «συνελήφθη» στα γραφικά σοκάκια, φορώντας φλοράλ κολάν που τράβηξε την προσοχή και τα φλας. Στο νησί και δύο «επίτιμοι δημότες», ο Αλέξης Κούγιας και ο Πάνος Ζήνας, που διαθέτουν υπέροχες κατοικίες στη Μύκονο, η κοσμική Ντέλλα Ρούνικ αλλά και η Μαρία Καλάβρια με την κόρη της Μαριάννα.


Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...