Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΛΕΩΝ: Επιβάλλεται να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και να επιβληθείτε στα ψυχολογικά σας κρατήματα που σας οδηγούν στο…

ΚΡΙΟΣ: Πριν κάνετε κάποιες προτάσεις ολοκληρώστε τις σκέψεις σας. Οι οριακές αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στις προσδοκίες σας. Επιτρέψτε στον σύντροφό σας να εκφραστεί και μην τον πιέζετε ψυχολογικά. Αν διορθώσατε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, θα έχετε μια ευχάριστη ανανέωση.

ΤΑΥΡΟΣ: Απελευθερωθείτε από φόβους και εξαρτήσεις για να ανανεωθείτε και να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις, ώστε να δείτε τη θετική πλευρά τους. Τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από τις επιλογές σας και από το τι έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας γι’ αυτά που θέλετε από τη ζωή και τους ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανώστε τις κινήσεις στις οποίες θα προβείτε και ετοιμαστείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, χωρίς να ξεχνάτε πως δεν πρέπει να αποκαλύπτετε τις επιδιώξεις σας ή να συζητάτε τα προβλήματά σας με φιλικά πρόσωπα που δεν έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής την εχεμύθειά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη σας παραξενέψει καθόλου αν βρεθείτε μέσα σε μια δίνη προκλήσεων, αφού αρκετοί από τον περίγυρό σας θα βρίσκονται κοντά σας αποζητώντας τη συντροφιά σας. Αποφορτιστείτε από διάφορες σκέψεις και μάθετε τι σημαίνει να είστε πιο αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί με τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Επιβάλλεται να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και να επιβληθείτε στα ψυχολογικά σας κρατήματα που σας οδηγούν στο να φοβάστε να γευτείτε τη χαρά της διασκέδασης και του έρωτα. Η διάθεσή σας να περάσετε καλά θα είναι αυτή που θα υπερισχύει, γι’ αυτό μη φρενάρετε τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον σας, ακόμα κι αν είναι λιγότερο πρακτικό από εσάς τους ίδιους. Η δυναμική παρουσία σας είναι αφοπλιστική απέναντι στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με εργασίες που σας είναι ανιαρές, γιατί πρέπει να τις ολοκληρώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι εντατικές προσπάθειες που κάνετε σε κάποια θέματα θα εκτιμηθούν και από άτομα που δεν περιμένατε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας αυθόρμητα και ειλικρινά, και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα. Αν έχετε παράπονο από έναν συνεργάτη σας, πείτε το κατά πρόσωπο και όχι από πίσω του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακούστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η ζήλια και η καχυποψία δεν θα σας βοηθήσουν, αντιθέτως θα ωθήσουν τον σύντροφό σας αλλού. Με τολμηρές και πρωτοποριακές κινήσεις θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτά που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα σήμερα από το περιβάλλον σας θα είναι το χιούμορ και η εξυπνάδα σας. Μια εποικοδομητική συζήτηση θα σας απαλλάξει από πολλά ερωτήματα. Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά από τα εμπόδια που συναντάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας για να βοηθηθείτε να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση. Μην προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων, όταν για τα δικά σας δεν κάνετε τίποτα. Τις μάχες δεν πρέπει να τις κερδίζετε μόνο στο παρασκήνιο, αλλά και στο προσκήνιο, αν χρειαστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποιήστε και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας πως αυτά που επιθυμείτε μπορούν εύκολα να αποκτηθούν. Πρέπει να φανείτε θετικοί στις αλλαγές που θα παρουσιαστούν σύντομα. Φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων, ώστε να μη μείνετε πίσω από τις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές. Κατά συμπτωματικό τρόπο η μέρα θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ψυχολογική σας διάθεση και θα σας προδιαθέσει να προβείτε σε μια θετική ανασύσταση ζωής. Ενταχθείτε στο κοινωνικό σας σύνολο μέσα από τις συναναστροφές σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ