Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Η πρεμιέρα της Συνατσάκη

Το θεατρικό ντεμπούτο της παρουσιάστριας στην παράσταση «Αχ!» με τους φίλους της να την παρακολουθούν από την πρώτη σειρά

Ερποντας έκανε το θεατρικό ντεμπούτο της η Μαίρη Συνατσάκη στο «Αχ!» του Γιάννη Σκουρλέτη. Κυριολεκτούμε! Η δημοφιλής παρουσιάστρια κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού ερμηνεύοντας τον ρόλο της ανήμπορης Βεργινίας, η οποία βλέπει τον άντρα της Νίκο, τον οποίο αγάπησε όσο 3eq234t 2τίποτε άλλο στον κόσμο, να ερωτεύεται με πάθος την αθώα Λιόλια, μια νεαρή κοπέλα που πήγε στο σπίτι τους για να φροντίσει την ίδια λόγω της αρρώστιας της.

Η ιστορία της «Κερένιας Κούκλας», του ομώνυμου μυθιστορήματος του Κωνσταντίνου Χρηστομάνου που γράφτηκε το 1911, είναι πολύ γνωστή στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει γίνει σίριαλ στην κρατική τηλεόραση.

Το «Αχ!», όπως είναι ο τίτλος της παράστασης του σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέτη, ιδρυτή της θεατρικής ομάδας Bijoux de Kant, αποτελεί μια ανάγνωση πάνω στο μυθιστόρημα, με τους τέσσερις ήρωές του να είναι πλέον… φαντάσματα που επιστρέφουν για να πουν την ιστορία τους στους θεατές.

Τη Λιόλια υποδύεται η βραβευμένη φέτος με την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη Λένα Δροσάκη, στον Νίκο δίνει σάρκα και οστά ο Δημήτρης Μοθωναίος, ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της σύγχρονης γενιάς, και η Κατερίνα Μισιχρόνη, την οποία μάθαμε από το «Νησί», ερμηνεύει τον ρόλο της κόρης του Νίκου και της Λιόλιας. Φορώντας ένα μακρύ, εντυπωσιακό θεατρικό φόρεμα η Μαίρη Συνατσάκη περνάει το μεγαλύτερο μέρος της παράστασης έρποντας από τη μία άκρη της σκηνής στην άλλη, καθώς αφηγείται ως Βεργινία τα γεγονότα που τη σημάδεψαν.

Εκλεψε τις εντυπώσεις

Η ερμηνεία της εκκολαπτόμενης ηθοποιού ήταν συμπαθητική, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι παίζει πρώτη φορά, δίπλα μάλιστα στην ταλαντούχα (σε υπερθετικό βαθμό!) Λένα Δροσάκη, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού.

Στο πλευρό της Μαίρης Συνατσάκη στην επίσημη πρώτη της βρέθηκαν οι πιο κοντινοί της άνθρωποι από τον χώρο της showbiz. Η φίλη της Ντορέττα Παπαδημητρίου παρακολούθησε το «Αχ!» από θεωρείο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά παρέα με τον μακιγιέρ Σπύρο Σαμοΐλη.

Εκεί ήταν επίσης η Ράνια Θρασκιά, ο Θέμης Γεωργαντάς από «Το Πρωινό» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μετράει πάνω από οκτώ χρόνια τρυφερής φιλίας με την παρουσιάστρια.

Τόσο τρυφερής που σε πρόσφατη έξοδό τους σε μουσική σκηνή παρεξηγήθηκαν κιόλας επειδή η Μαίρη είχε γείρει στο μπράτσο του φίλου της απολαμβάνοντας τα τραγούδια του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...