Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Η κάθε είδους επιβεβαίωση από τους άλλους μπορεί να είναι μια καλή παρηγοριά, αλλά ουσιαστικά θα…

ΚΡΙΟΣ: Η κάθε είδους επιβεβαίωση από τους άλλους μπορεί να είναι μια καλή παρηγοριά, αλλά ουσιαστικά θα αναγκαστείτε να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια για να νιώσετε σίγουροι. Δώστε λύσεις στα επαγγελματικά θέματά σας, όμως πρέπει να είστε αντικειμενικοί. Εάν διαχειρίζεστε υποθέσεις άλλων προσώπων, φροντίστε να είστε γνώστες των δεδομένων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί όταν δεν σας δίνουν τις απαντήσεις που ζητάτε να κλονίζεται ο εγωισμός σας, όμως ακόμη έχετε πολλά περιθώρια για να αντιστρέψετε το ηλεκτρισμένο κλίμα στον εργασιακό χώρο σας. Σε ό,τι αφορά στο τι θέλετε από τους γύρω σας, πρέπει να είστε ξεκάθαροι μαζί τους προκειμένου να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι παρακάμψεις που κάνετε όταν πρέπει να είστε ευθείς σας αφήνουν ουσιαστικά ακάλυπτους στα μάτια των άλλων. Αλλάξτε τακτική και τολμήστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, ακόμη κι αν φοβάστε τις συνέπειες. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση που θα σας βάλει σε μπελάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσγειωθείτε σε μια προσωπική σχέση και μην είστε τόσο δηκτικοί στα συναισθήματα του άλλου. Εντοπίστε πρώτα τα δικά σας αρνητικά στοιχεία και προσπαθήστε να τα αποβάλετε. Εάν θέλετε να κερδίσετε δίκαια τη θέση που επιθυμείτε, πρέπει να δουλέψετε σκληρά.

ΛΕΩΝ: Η ζωή σας θέλει πρακτικούς χειρισμούς, γι’ αυτό μην αφήνεστε στη συγκίνηση της στιγμής και ξεχνάτε τους λόγους που μπορεί να σας οδήγησαν στο να πάρετε σκληρές αποφάσεις. Μην κουράζετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με συμβουλές. Εργαστείτε ήσυχα και μόλις είστε έτοιμοι, κινηθείτε και πράξτε τα δέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο η αντικειμενική κρίση μπορεί να σας βοηθήσει. Με το να μεγεθύνετε τις καταστάσεις αυτό που θα καταφέρετε είναι να μην μπορείτε να δείτε αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει στα επαγγελματικά ζητήματά σας για να έχετε οφέλη αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε πολλά περιθώρια για διαπραγματεύσεις, ακόμη και αν η κάθε μορφή εξουσίας σάς πνίγει επειδή δεν μπορείτε να προβάλετε το δίκιο σας. Εκτιμήστε τις προσπάθειες κάποιων καλών συνεργατών σας και δώστε τους πρωτοβουλίες, ελπίζοντας ότι θα είναι ανάλογη και η δική τους στάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να γοητεύετε με την παρουσία σας και την άμεμπτη συμπεριφορά σας, αλλά επειδή κάπου μπορείτε να κάνετε και λάθος, να είστε προνοητική, ώστε να μη σας παγιδεύσουν κακοπροαίρετα άτομα. Συμβουλευτείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού η ψυχική κούρασή σας λόγω της υπερδραστηριότητάς σας βρίσκεται σε όρια επιφυλακής, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να εκτονωθείτε και σίγουρα θα βρείτε πολλούς τρόπους. Αντιμετωπίστε διπλωματικά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο σας. Η σημερινή ημέρα σάς κάνει αρκετά ευάλωτους σε συναισθηματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις θα είναι το ίδιο πολλές με τις διεκδικήσεις σας, όμως εσείς είστε έτοιμοι να δώσετε τόπο στην οργή εκεί που κρίνετε ότι είναι απαραίτητο. Προσέξτε την εμπλοκή των συναισθημάτων σας, γιατί είναι κάτι που πραγματικά δεν σας συμφέρει. Αυτό το διάστημα οφείλετε να είστε ρεαλιστές αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε σημαντική υποστήριξη αυτόν τον καιρό από το περιβάλλον σας και σας ανοίγει δρόμους για την εξέλιξή σας. Ετσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να εργάζεστε περισσότερο για το μέλλον παρά για το παρόν. Φροντίστε να αποσπάσετε από τους συνεργάτες σας την υπόσχεση ότι θα σας στηρίξουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αγανάκτησή σας για κάποια άτομα που δεν είναι τόσο ξεκάθαρα και ειλικρινή απέναντί σας θα σας κάνει πιο επιφυλακτικούς, αλλά αυτό ούτως ή άλλως το έχετε ανάγκη σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Καταπλήξτε με το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σας άτομα κύρους που σχετίζονται με τον εργασιακό χώρο σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ