Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Κατάπιε η… γη την Αννυ

Το χιλιομπερδεμένο κουβάρι (!) της υπόθεσης για την εξαφάνιση της 4χρονης στην Αθήνα και ο περίεργος ρόλος του (τοξικομανούς) πατέρα

Σε θρίλερ χωρίς τελειωμό έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση της τετράχρονης Αννυ, που λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε! Τόσο η μητέρα της όσο και ο βιολογικός της πατέρας που εντοπίστηκε χθες στην Ομόνοια, αντί να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, τη μετέτρεψαν σε ένα χιλιομπερδεμένο κουβάρι. Πάντως, όπως λένε οι αστυνομικοί, το ζευγάρι δεν πρόκειται να φύγει από την Ασφάλεια ώσπου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι ελάχιστα. Το ένα είναι ότι η γυναίκα με τα μάτια… χάσκι και το όνομα Σύλβια, στην οποία η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα έλεγε ότι εμπιστεύτηκε τη φύλαξη του κοριτσιού, δεν υπάρχει! Το δεύτερο είναι ότι όσο η μητέρα έλειπε στη Βουλγαρία, την Αννυ φύλαγε ο πατέρας της και μέσα από τα χέρια του εξαφανίστηκε! Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων είναι πλέον πεπεισμένοι πως μόνο το ανδρόγυνο γνωρίζει το τι πραγματικά έχει συμβεί με το κοριτσάκι και δεν κρύβουν τους φόβους τους για το χειρότερο σενάριο, καθώς εννέα ημέρες πέρασαν και το παιδί παραμένει άφαντο.

Αν και η μικρούλα είναι δηλωμένη ως «αγνώστου πατρός», οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο βιολογικός πατέρας της βρίσκεται κάπου στην Ομόνοια. Τη λύση στον γρίφο έδωσε ένας ξενοδόχος, που κατέθεσε ότι στο ξενοδοχείο του διέμενε για ένα διάστημα το ζευγάρι, ώσπου η 25χρονη να βρει κατάλυμα στο σπίτι του 70χρονου που τη φιλοξενεί στην ίδια περιοχή. Ο 27χρονος Βούλγαρος, που είναι χρήστης ναρκωτικών, εντοπίστηκε στα στέκια των τοξικομανών της Ομονοίας. Ηταν όμως σε τέτοια κατάσταση που τη μια στιγμή έλεγε μια εκδοχή και το επόμενο λεπτό την αναιρούσε! Αρχικά είπε στους αστυνομικούς πως όταν η μητέρα της Αννυ έφυγε για τη Βουλγαρία και του την εμπιστεύτηκε, το κοριτσάκι άνοιξε την πόρτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και έφυγε με το σκυλάκι του χωρίς να το αντιληφθεί.

Μετά υποστήριξε ότι έδωσε το κοριτσάκι σε έναν φίλο του επειδή φοβόταν ότι η μητέρα θα του το έπαιρνε για να πάει διαπαντός στη Γερμανία και να ζήσουν μαζί με έναν φίλο της. Ομως ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται σε ποιον έδωσε την τετράχρονη! Στην τελευταία εκδοχή ο 27χρονος ισχυρίστηκε πως το παιδί κρατούσε η μητέρα του και το έχασε!

Ο Γερμανός «φίλος» 

Στο σπίτι του 70χρονου που φιλοξενούσε την Μπορίσοβα, οι αστυνομικοί βρήκαν 4.000 ευρώ που ανήκουν στην 25χρονη. Οπως διαπίστωσαν, της τα είχε δώσει ένας 50χρονος Γερμανός φίλος της, τον οποίο επισκέπτεται τακτικά στο Βερολίνο και τη χρηματοδοτεί για την «παρέα» που του κρατάει!

Ετσι εξακριβώθηκε ότι η Βουλγάρα δεν είχε πάει στην πατρίδα της αλλά στη Γερμανία, για να δει τον συγκεκριμένο άνθρωπο που της έδωσε 10.000 ευρώ! Αμέσως ενημερώθηκε η Interpol, αλλά ο 50χρονος δεν βρέθηκε.

Η Δημητρίνα Μπορίσοβα είπε στους αστυνομικούς ότι τρομοκρατήθηκε όταν επέστρεψε από τη Γερμανία και ο σύντροφός της της είπε πως είχε χάσει το παιδί κι έτσι έφυγαν για Βουλγαρία. Ομως την επόμενη ημέρα τρελάθηκε από την αγωνία της και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Θεοδόσης Π. Πάνου

«Δεν με αφήνουν να τους μιλήσω»

Επί ώρες προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους εντολείς του, τους γονείς της μικρής Αννυ, οι οποίοι δέχονταν καταιγισμό ερωτήσεων στη ΓΑΔΑ μέχρι αργά χθες το βράδυ, ο δικηγόρος τους Σταύρος Γεωργίου. Οπως αποκάλυψε ο ίδιος, κλήθηκε να καταθέσει και η γιαγιά της 4χρονης: «Δεν με έχουν αφήσει να τους μιλήσω. Πληροφορήθηκα ότι κλήθηκε στη ΓΑΔΑ και η γιαγιά, δηλαδή η μητέρα του βιολογικού πατέρα» σημείωσε στην «Espresso» ο κ. Γεωργίου. «Σύμφωνα με όσα μου έχουν πει η μητέρα και ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς πού είναι η μικρή Αννυ! Η μητέρα είχε αφήσει στον πατέρα το κορίτσι και δεν το είπε εξαρχής στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, γιατί δεν ήθελε να τον μπλέξει» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο πατέρας, που παραδέχτηκε πως η Αννυ είναι δικό του παιδί, επιμένει ότι κοιμόταν βαριά -προφανώς υπό την επήρεια ουσιών- και το παιδάκι σηκώθηκε και βγήκε έξω. Λύθηκε και το σκυλάκι που είχανε, το οποίο έμεινε στην πόρτα, ενώ το παιδί χάθηκε! Οταν ο πατέρας σηκώθηκε, είδε την πόρτα ανοιχτή και το σκυλάκι να κάθεται, ενώ το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί». Στο σπίτι του 70χρονου όπου διέμενε η 25χρονη εντοπίστηκαν έγγραφα και αποδείξεις διοδίων που δεν αποτελούν στοιχεία. Οπως επισήμανε ο κ. Γεωργίου: «Δεν έχουν σχέση με την υπόθεση. Τα διόδια ήταν του 2012».

Ντέμη Ντάβαρη

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...