Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Κορμί χωρίς ψεγάδια και σε χρόνο ρεκόρ!

Ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Τσακώνης «καλύπτει» τις όποιες ατέλειες εν όψει του καλοκαιριού!

Μπορεί ο καιρός να επιμένει στα… τερτίπια του, αλλά το καλοκαίρι έρχεται και όπου να ‘ναι θα έρθει και η στιγμή να βγουν από την ντουλάπα τα καλοκαιρινά ρούχα και τα μαγιό! Μαζί με αυτά -θέλοντας και μη- αποκαλύπτονται σημεία του σώματος για τα οποία κάποιοι δεν είναι πολύ… περήφανοι και τέτοια εποχή αρκετοί είναι αυτοί που αυξάνουν τις επισκέψεις τους στους πλαστικούς χειρουργούς προκειμένου να αποκτήσουν σε χρόνο ρεκόρ το πρόσωπο και το κορμί που επιθυμούν. Δεν πρόκειται μόνο για τους rich and famous, που όλο και κάτι «πειράζουν» στην εμφάνισή τους, αλλά και για καθημερινούς ανθρώπους που έχουν απενοχοποιήσει τις επισκέψεις στον πλαστικό.

«Πράγματι την άνοιξη αλλάζει πολύ η ψυχολογία των ανθρώπων και θέλουν να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους εν όψει του καλοκαιριού. Δέχομαι πολλές επισκέψεις στο ιατρείο μου από πολλές και γνωστές προσωπικότητες, οι οποίες αναζητούν ένα φυσικό αποτέλεσμα» λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso» ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Τσακώνης και προσθέτει: «Υπάρχουν βέβαια πολλές γυναίκες, απλές και καθημερινές, οι οποίες έρχονται αυτή την περίοδο είτε για λιπογλυπτική είτε για αυξητική στήθους, η οποία παραμένει η νούμερο ένα σε ζήτηση εδώ και αρκετά χρόνια»!

Μέθοδος λιπομετάθεσης

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ωστόσο όσον αφορά την εξέλιξη της έρευνας στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής είναι η διαδικασία κατά την οποία ακόμη και το δικό μας λίπος μπορεί να αφαιρεθεί από κάποιο σημείο όπου… περισσεύει και να τοποθετηθεί σε κάποιο άλλο σημείο όπου μπορεί να υπάρχει ένα κενό, μη καλαίσθητο «βαθούλωμα», σε πρόσωπο ή σώμα. Ο κ. Τσακώνης εξηγεί: «Είναι η μέθοδος της λιπομετάθεσης. Ουσιαστικά γίνεται μεταμόσχευση λίπους. Αφαιρείται το αυτόλογο λίπος και έπειτα από ειδική επεξεργασία το βάζουμε σε άλλο σημείο του σώματος, το οποίο χρειάζεται αισθητική βελτίωση. Ετσι μπορούν να καλυφθούν κάποια σημάδια ακόμη και από ατυχήματα, ρυτίδες, χαλάρωση, χείλη, ζυγωματικά και βεβαίως χρησιμοποιείται και στην αυξητική στήθους. Μπορούν να γίνουν ενέσεις λίπους στο πρόσωπο ακόμη και προκειμένου να διορθώσουμε το σχήμα της μύτης, όταν υπάρχει βαθούλωμα».

Δεν είναι όμως μόνο οι γυναίκες που ενδιαφέρονται για την εξωτερική εμφάνισή τους. Και οι άντρες ασχολούνται και μάλιστα αυτό που κάνει θραύση αυτή την περίοδο είναι η μείωση του στήθους τους, η λεγόμενη γυναικομαστία. «Συνήθως είναι γονιδιακό» διευκρινίζει ο πλαστικός χειρουργός και καταλήγει: «Ακόμη και αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα βάρους μπορεί να έχουν αυτήν την εικόνα. Φανταστείτε λοιπόν πόσο μπορεί η αισθητική αποκατάστασή τους να βελτιώσει και την ψυχολογία τους, όταν το καλοκαίρι βγουν στην παραλία».

Τζίνα Αρβανίτη
Φωτό: Χρήστος Ζήνας 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...