Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τετάρτη 06 Μαΐου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα με τις παρέες των φίλων σας, μια που οι…

ΚΡΙΟΣ: Βγείτε έξω με οικεία πρόσωπα. Θα έχετε την ευκαιρία να τους πείσετε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις πεποιθήσεις σας και αυτό θα σας απαλλάξει από ένα βάρος. Με θετικές σκέψεις θα περιορίσετε την υπερένταση και το άγχος. Για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας τολμήστε να αλλάξετε στρατηγική.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε υπερβολικά δραστήριοι, τόσο στις κινήσεις σας όσο και στην επικοινωνία σας. Επειδή όμως θα υπάρχουν τάσεις για μπερδέματα, πρέπει να κρατήστε σταθερή θέση για να τα αποφύγετε. Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια ταχύτητα και ένταση για την επίτευξη των σχεδίων σας, και μην απογοητεύεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να έχετε τις κατακτήσεις που επιθυμείτε πρέπει να είστε αυθόρμητοι, γλυκομίλητοι και η λογική σας να μην κατευθύνει όλες τις κινήσεις σας ή να καταλήγει σε σενάρια που μπορεί να είναι απατηλά. Να φροντίζετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, ακόμα και τις στιγμές που σας φαίνεται πολύ δύσκολο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα συμβάλει στο να εμφανιστούν οι νέες αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει και τις σχέσεις σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, καθώς οι ενδοιασμοί δεν σας βοηθούν να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ: Κάντε τρόπο ζωής σας κάποιες νέες εφαρμογές που μπορεί να τις χαρακτηρίζει η λιτότητα, θα έχουν όμως περισσότερη ουσία, ώστε να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και σαφώς πιο χαλαροί. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και ξέρετε πως σας ανανεώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα με τις παρέες των φίλων σας, μια που οι υποχρεώσεις σας αρχίζουν να μειώνονται αισθητά. Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί με αρκετές ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Αν είστε έτοιμοι να πληρώσετε το κόστος μιας απαγορευμένης αγάπης, είναι η ώρα να προχωρήστε.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε ωριμάσει αρκετά και πλέον στέκεστε στα πόδια σας, οπότε μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα. Οπου και να πάτε δεν προβλέπεται να είστε μόνοι, αντίθετα θα έχετε γοητευτικές εμπειρίες. Οταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν στο σημείο που που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξίζει τον κόπο να επιδιώξετε μεγαλύτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Φροντίστε να μην απομονωθείτε, γιατί οι άλλοι θα παίξουν για εσάς τον ρόλο του καθρέφτη για την αυτογνωσία σας. Η εφαρμογή των συμβουλών σας σε μια συζήτηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα είναι σίγουρο ότι θα δώσει λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειτα από μια μεγάλη περίοδο αυτός ο μήνας θα αποτελέσει το ορόσημο για μια νέα εποχή. Η διαφοροποίηση σε πολλά θέματα της ζωής σας θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέες επενδύσεις. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο φιλικοί με τους νέους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που σας διακρίνει. Συμπεριφερθείτε και λίγο ανέμελα, αλλά πάντα μέσα στα όρια, ώστε να μη χαρακτηριστείτε ανήθικοι από κάποιους άλλους. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί και μη ρισκάρετε τίποτα χωρίς να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια μικρή απόδραση από τα καθημερινά για να καθαρίσει το μυαλό σας περισσότερο. Κάποιες συμπτώσεις θα συμβάλουν στο να βρεθούν λύσεις για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Οι απαιτήσεις των γύρων σας δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά θα νιώσουν καλύτερα αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Σημασία και βαρύτητα θα έχουν για εσάς τα συναισθηματικά ζητήματα και κατ’ επέκταση θα καταλάβετε τους τρόπους με τους οποίους επιτυγχάνεται η σύμπνοια σε αυτόν τον τομέα. Αν θέλετε να στεφθείτε νικητές, θα πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες του παιχνιδιού.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...