Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Ανατροπή στο σενάριο της ληστείας – Bρέθηκαν το κινητό και το πορτοφόλι του

25/07/2026 - 19:45 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου, λίγα 24ωρα μετά το έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, στο κέντρο της Αθήνας.

Από την έναρξη των ερευνών, οι αστυνομικοί αναζητούσαν το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του 73χρονου ποινικολόγου. Η απουσία των δύο αντικειμένων είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο η ληστεία να συνδεόταν με το κίνητρο της δολοφονίας.

Ο 28χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, ωστόσο, υποστήριξε μετά τη σύλληψή του ότι δεν αφαίρεσε χρήματα ή προσωπικά αντικείμενα από το θύμα και ότι δεν είχε στην κατοχή του κάτι που ανήκε στον Σταύρο Γεωργίου.

Ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου, για τη δολοφονία του οποίου συνεχίζονται οι έρευνες
Ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου, για τη δολοφονία του οποίου συνεχίζονται οι έρευνες

Πού βρέθηκαν τα δύο αντικείμενα

Κατά τη διάρκεια νέας έρευνας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο δικηγορικό γραφείο επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τόσο το κινητό τηλέφωνο όσο και το πορτοφόλι του ποινικολόγου.

Τα δύο αντικείμενα βρίσκονταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στον χώρο όπου δολοφονήθηκε ο 73χρονος.

Ο 28χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, ωστόσο, υποστήριξε μετά τη σύλληψή του ότι δεν αφαίρεσε χρήματα ή προσωπικά αντικείμενα από το θύμα
Ο 28χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, ωστόσο, υποστήριξε μετά τη σύλληψή του ότι δεν αφαίρεσε χρήματα ή προσωπικά αντικείμενα από το θύμα

Η εξέλιξη αυτή μεταβάλλει τα δεδομένα γύρω από το πιθανό κίνητρο, καθώς τα προσωπικά αντικείμενα που θεωρούνταν αρχικά χαμένα δεν είχαν αφαιρεθεί από το γραφείο.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος και να εξακριβωθεί το κίνητρο του 28χρονου.