Τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης, όπου 16χρονη μαθήτρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στις τουαλέτες του σχολείου.
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουν τη μαθήτρια στη ζωή.
Η 16χρονη μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό συνέχισε τις προσπάθειες ανάνηψης. Παρά τις προσπάθειες, η μαθήτρια κατέληξε.

Οι πρώτες πληροφορίες
Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο η μαθήτρια της Β’ Λυκείου να επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε και προηγούμενο αντίστοιχο περιστατικό, ωστόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία διερευνώνται.
Σοκαρισμένη η σχολική κοινότητα
Η είδηση του θανάτου της 16χρονης έχει προκαλέσει σοκ στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης.
Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όσα συνέβησαν μέσα στο σχολείο, με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη από την τραγική απώλεια.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









