Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Η συλλογή Nour πάει στο Κάιρο!

Η δημιουργός κοσμημάτων Ελενα Σύρακα εκθέτει στο «Opera House Yard».

Η διακεκριμένη Ελληνίδα δημιουργός κοσμημάτων Ελενα Σύρακα θα εκθέσει την υψηλής αισθητικής συλλογή της «Νour» στο «Opera House Yard» του Καΐρου. Η συλλογή παρουσιάστηκε πρώτη φορά πέρυσι στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης του Μουσείου Μπενάκη, στο El Hanager Arts Center.

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, καθώς είναι η πρώτη Ελληνίδα δημιουργός που θα παρουσιάσει τα κοσμήματά της στον χώρο αυτό και μάλιστα υπό την αιγίδα του υπουργού Πολιτισμού της Αιγύπτου Dr. Mohamed Saber Arab, της ελληνικής πρεσβείας και του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου του Καΐρου. Η συλλογή κοσμημάτων της «Νour» αναδεικνύει το μοναδικό της ταλέντο γεφυρώνοντας τον κόσμο της Ανατολής με τη σύγχρονη αισθητική, ενώ ο δημιουργός του Yatzer.com Κώστας Βογιατζής έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της συλλογής.

Η συλλογή κοσμημάτων της με τίτλο «Νour», που είναι εμπνευσμένη από τα εκθέματα του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης του Μουσείου Μπενάκη, ξεπερνάει τα σύνορα και μετά την επιτυχία στην Ελλάδα θα εκτεθεί στο Κάιρο από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου για να έρθει σε άμεση επαφή με τον αραβικό κόσμο. Η λέξη «nour», που σημαίνει «φως» στην αραβική γλώσσα, αποτυπώνει άριστα την εξαιρετική δουλειά της Ελενας Σύρακα, που βασίζεται στη λάμψη και την καθαρότητα των πολύτιμων λίθων και του χρυσού.

Η ξεχωριστή, σύγχρονη ματιά της διεθνώς αναγνωρισμένης σχεδιάστριας έχει αποτυπώσει με μοναδικό τρόπο τα φυτικά μοτίβα των μεταξωτών υφασμάτων, τα χαρακτηριστικά και τα σχήματα από τις πανοπλίες, τα κράνη και τα σπαθιά στα χειροποίητα κοσμήματα από χρυσό 18Κ και πολύτιμες πέτρες.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα