Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Λιάγκας: «Θα ζήσουμε και χωρίς την Καληφώνη»

«Οπου πάει με καθυβρίζει!» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας για...

Τα φιλιά της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με γνωστό σκηνοθέτη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε φωτογραφία να φιλάει στο στόμα τον Ένκε Φεζολλάρι.

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο event στην πλατεία Αριστοτέλους με τον Αντώνη Ρέμο

Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στη Θεσσαλονίκη από...

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά – Τα τρυφερά τετ-α-τετ του Ανδρέα Φουστάνου...

Ο Ανδρέας Φουστάνος είναι λάτρης του γυναικείου φύλου και πάντα του αρέσει η σύντροφός του να είναι αρκετά νεότερή του.

Συμφορά για τον Nick Cave

Συντετριμμένος ο διάσημος μουσικός για τη μοιραία πτώση του 15χρονου Αρθουρ από βράχο 18 μέτρων

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 15χρονος γιος του Αυστραλού μουσικού Νικ Κέιβ, Αρθουρ, πέφτοντας από βράχο ύψους 18 μέτρων στο Μπράιτον της Βρετανίας. Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος στην παραλία, στη βάση του γκρεμού Ovingdean Gap το απόγευμα της Τρίτης.

Παρότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Royal Sussex County, υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για ατύχημα και όχι για αυτοκτονία, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη πώς ακριβώς έγινε. Τον θάνατό του επιβεβαίωσαν οι γονείς του Νικ και Σούσι Κέιβ την Τετάρτη. «Ο γιος μας Αρθουρ πέθανε το βράδυ της Τρίτης. Ηταν το όμορφο, χαρούμενο, αγαπημένο αγόρι μας» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της οικογένειας και να τους επιτρέψει να θρηνήσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Στο σημείο όπου έγινε η τραγωδία οι έφηβοι και οι τουρίστες συνήθιζαν να πηγαίνουν για να χαζέψουν τη θέα. Εκεί επέστρεψαν την Τετάρτη οι φίλοι του για να αφήσουν ένα λουλούδι. Ανάμεσά τους και ο καλύτερος φίλος του Αρθουρ, ο Εντ Μπάκναλ, ο οποίος είπε δακρυσμένος ότι ήταν πολύ καλός στο σκέιτμπορντ, «αυθεντικά αξιαγάπητος και διασκεδαστικός, ενώ δεν είπε ποτέ κακή κουβέντα για κανέναν».

Σοκαρισμένη από τον θάνατο του φίλου της δήλωσε η 15χρονη Αμέλια Πέρσον, η οποία πρόσθεσε ότι ήταν «καταπληκτικό παιδί που αγαπούσε τους φίλους και την οικογένειά του». Ο Αρθουρ ήταν ο δίδυμος αδερφός του Ερλ, με τον οποίο είχαν συνοδεύσει τους γονείς τους σε αρκετές κοσμικές βραδιές, ενώ είχε άλλα δύο αδέρφια από προηγούμενο γάμο του Νικ Κέιβ. Πέρυσι, το άτυχο αγόρι είχε σταθεί στο πλευρό του πατέρα του και στην ταινία-ντοκιμαντέρ «20.000 Days on Earth».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρί Κωνσταντάτου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την είδηση του διαζυγίου της

Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε ένα ποστ πριν τις γιορτές όλο νόημα. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως παίρνει διαζύγιο με τον επιχειρηματία, Γιάννη Κεντ.

Ανακοίνωσε τον χωρισμό της on air – Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Η τραγουδίστρια καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τρίτης επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον...

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Σκεφτόμουν τον πρώην μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

Τέλος εποχής για την Άννα Βίσση – Η μεγάλη απόφαση της τραγουδίστριας

Τέλος (νυχτερινής) εποχής για την Άννα Βίσση. Η «απόλυτη...

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ



Μποζουκια Αθηνα