Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Το ζευγάρι που ζει σε 22 τετραγωνικά!

Μεταφέρεται παντού και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα και τουαλέτα.

Τα πολλά τετραγωνικά δεν κάνουν την ευτυχία, ειδικά στη σύνταξη! Είναι άποψη του 52χρονου Γκρεγκ Καντόρι από τη Βαλτιμόρη και της γυναίκας του, οι οποίοι αποφάσισαν να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους σε ένα σπίτι μόλις 22 τετραγωνικών μέτρων!

Το σπιτάκι που αγόρασαν έναντι μόλις 19.000 δολαρίων, αν και είναι ελάχιστα τετραγωνικά διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα και τουαλέτα. Το μεγάλο ατού αυτού του σπιτιού είναι ότι έχει κατασκευαστεί πάνω σε τρέιλερ, οπότε μπορεί να μεταφερθεί με αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε μέρος τραβάει η όρεξη του ζευγαριού.

Στο εσωτερικό η διαρρύθμιση είναι τόσο προσεγμένη που κάθε εκατοστό του χώρου έχει αξιοποιηθεί. Η τροχοβίλα διαθέτει ακόμα και ένα μικρό τζάκι από ατσάλι, μια ντουλάπα, καθώς και πλυντήριο-στεγνωτήριο. Το καθιστικό μετατρέπεται και σε τραπεζαρία, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει πέντε άτομα, όταν ανοιχτεί το τραπέζι. Η κουζίνα δίνει τη δυνατότητα προετοιμασίας τραπεζώματος, αφού διαθέτει φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων και ένα μικρό ψυγείο. Στο μπάνιο υπάρχει μια κανονικού μεγέθους ντουσιέρα, καθώς και χημική λεκάνη. Το σπίτι σε ρόδες έχει και… loft. Εκεί βρίσκονται τα δύο υπνοδωμάτια, στα οποία η πρόσβαση είναι εφικτή με σκάλα.

«Το κλειδί είναι ότι δεν υπάρχει χώρος που να μην έχει αξιοποιηθεί» εξηγεί χαρακτηριστικά ο Γκρεγκ Καντόρι στην εφημερίδα «Baltimore Sun». To νέο τους λιλιπούτειο σπιτικό, που είναι όσο η ντουλάπα-δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο ζούσαν μέχρι σήμερα, κατασκευάστηκε από έναν δικηγόρο από το Κάνσας που σκόπευε να μείνει σε αυτό με την τριμελή του οικογένεια. Οταν όμως τα παιδιά του μεγάλωσαν, αποφάσισε να το πουλήσει και την ευκαιρία άδραξε ο Καντόρι, που το έχει παρκάρει προς το παρόν στην αυλή του σπιτιού του, στην Πασαντίνα. Από δω και στο εξής και αφού πουληθεί το κανονικό του σπίτι, αυτός και η γυναίκα του θα μοιράζουν τον χρόνο τους στην τροχοβίλα και σ’ ένα σκάφος που αγόρασαν.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα