Κυριακή, 27 Ιουλίου, 2025

«Άγιος Έρωτας spoiler»: Στην αντεπίθεση η Θάλεια

Μετά από όσα έχει περάσει στα χέρια του Παύλου,...

Το πολυβραβευμένο «Καπλάνι της βιτρίνας» επιστρέφει στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το θρυλικό «Καπλάνι της βιτρίνας» από τον Οκτώβριο ξανά στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Κατερίνα Στεφανίδη και Μίτσελ Κρίερ στην πρώτη βόλτα με τον μπέμπη τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η...

Συνέβη στην Πάφο

Στη Μεγαλόνησο οι VIP από όλο τον κόσμο επιλέγουν...

Πρωτιά με τη MarmΕλλάdα

Στον διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχε η ομάδα με το βιολογικό ψωμί αρτοθαλασσιές έδωσε το «παρών» άλλη μία ομάδα φοιτητών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας (παράρτημα Καρδίτσας), η οποία κατέκτησε την πρωτιά με τη MarmΕλλάdα!

Στον διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχε η ομάδα με το βιολογικό ψωμί αρτοθαλασσιές έδωσε το «παρών» άλλη μία ομάδα φοιτητών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας (παράρτημα Καρδίτσας), η οποία κατέκτησε την πρωτιά με τη MarmΕλλάdα! Το προϊόν διακρίθηκε στον διαγωνισμό για τη δημιουργία νέων οικολογικών – καινοτόμων προϊόντων διατροφής που διοργανώθηκε για πέμπτη χρονιά στην Ελλάδα. Ελαβε το πρώτο βραβείο και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό ECOTROPHELIA που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης EXPO 2015: Feeding the Planet, Energy for Life στο Μιλάνο από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου.

Την ομάδα που ανέπτυξε την επαναστατική μαρμελάδα αποτελούν οι φοιτητές Πέτρος Ζαφειρίου, Λήδα Κετσιλή, Μιλένα Μαργέλη, Ελένη-Μαρία Φλωροδημήτρη και Εμμανουήλ Ακρίβος υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Θεοφάνη Γεωργόπουλου, ο οποίος τόνισε: «Η ΜarmΕλλάda είναι βιολογική μαρμελάδα που παρασκευάζεται με κολοκύθα και καρότα. Δεν περιέχει ζάχαρη και για γλυκαντικό βάζουμε stevia. Το προϊόν αυτό έχει μειωμένες θερμίδες, ενώ είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και περιέχει φυσικές γλυκαντικές ύλες».

Το τρίτο βραβείο στον διαγωνισμό απέσπασε το προϊόν ΤΥΡΟΥΟ-Raisin Delight, που ανέπτυξε η τρίτη ομάδα φοιτητών του ίδιου τμήματος υπό την καθοδήγηση του δρα Ιωάννη Γιαβάση, επίκουρου καθηγητή του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Το ΤΥΡΟΥΟ-Raisin Delight είναι ένα βιολειτουργικό επιδόρπιο γιαούρτης που κατεβάζει τη χοληστερίνη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Αστράψαν τα φλας στην Επίδαυρο

Ερωτευμένα ζευγάρια απόλαυσαν την Utopia στην Επίδαυρο. Ο λόγος...
spot_img
spot_img