Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Πρεμιέρα «Hangover 3» με Ζακ σε τρελά κέφια

Ο Γαλιφιανάκης συνοδευόταν από μία άστεγη και μπήκε στο πορτμπαγκάζ λιμουζίνας.

Η περίπτωση ο Ζακ Γαλιφιανάκης να αποχωρήσει με χολιγουντιανό στιλ από την πρεμιέρα της ταινίας «Hangover 3» θα ήταν εξίσου πιθανή με το να γίνει η πρεμιέρα στην Κρήτη! Ετσι, λοιπόν, ο Κρητικός στην καταγωγή κωμικός επέλεξε να φύγει από το «Westwood Village Theatre» του Λος Αντζελες με λιμουζίνα. Δεν έκατσε όμως στο πίσω κάθισμα ούτε δίπλα στον οδηγό. Απλώς, μπήκε στο πορτμπαγκάζ του οχήματος!

«Ολα αυτά είναι πολύ περίεργα για εμένα και ανόητα. Η λατρεία της κουλτούρας των διάσημων είναι κακή για τον πολιτισμό μας, για να είμαστε ειλικρινείς» δήλωσε πρόσφατα μιλώντας στην αμερικανική εφημερίδα «USA Today». Ο Γαλιφιανάκης στην πρεμιέρα συνοδευόταν από μια 87χρονη, και μάλιστα άστεγη! Ηταν η Ελίζαμπεθ «Μίμι» Χάιστ, κιθαρίστρια την οποία ο ομογενής γνώρισε πριν από είκοσι χρόνια. Ανέπτυξαν βαθιά φιλία χρόνων. Πριν από δύο χρόνια ο σταρ ενημερώθηκε ότι η γυναίκα έμεινε άστεγη. Κάνοντας κίνηση γενναιοδωρίας, της βρήκε μια γκαρσονιέρα και της πληρώνει το ενοίκιο, ενώ τις καλύπτει ζωτικές της ανάγκες. Μάλιστα την επέλεξε και ως συνοδό του στην πρεμιέρα του «Hangover 3»!

Στη νέα ταινία τα αδέξια και άτακτα αγόρια πάνε Μεξικό! Οι ήρωες τα βάζουν μ’ έναν σκληροτράχηλο αρχηγό συμμορίας στην Τιχουάνα, τον οποίο υποδύεται ο Τζον Γκούντμαν. Ο κακός απαγάγει τον Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα) και απειλεί να τον σκοτώσει, αν οι υπόλοιποι δεν βρουν τον Λέσλι Τσόου (Κεν Γεόνγκ) που του έχει κλέψει 21 εκατομμύρια δολάρια. Γι’ αυτό και η «συμμορία» του Γαλιφιανάκη ταξιδεύει στο Μεξικό για να βρει τον Τσόου που ασχολείται με τις κοκορομαχίες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα