Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Αν φύγει ο Τούντορ, θα έχω αποτύχει»

ΠΑΟΚ: Ο ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΑΤΗ ΤΕΧΝΙΚΟ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΙΜΙΤΑΡ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ

Μετρημένος, προσεκτικός και ρεαλιστής εμφανίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Αρνεσεν.

Ο Δανός μίλησε για την επιλογή Ιγκόρ Τούντορ, ενώ αναφέρθηκε στους Μπερμπάτοφ, Λούκας, αλλά και στους στόχους της ομάδας.

Τριάδα και καλή πορεία σε Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ είναι, λοιπόν, οι στόχοι του φετινού ΠΑΟΚ για τον Αρνεσεν. «Συμμετέχουμε στις ελληνικές διοργανώσεις και στο Γιουρόπα Λιγκ, στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο καλά και στις τρεις. Δυστυχώς, έχουμε χάσει τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα» είπε, και πρόσθεσε: «Στόχος είναι να είμαστε στις πρώτες τρεις θέσεις του πρωταθλήματος και να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στις άλλες διοργανώσεις».

Οσο με το τι θα είναι ευχαριστημένος στο τέλος, ο Αρνεσεν επεσήμανε: «Θέλω να δω πρόοδο. Εχουμε υπογράψει με αρκετούς νέους παίκτες και θέλω να τους δω να βελτιώνονται. Σίγουρα θέλω να βλέπω την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο».

«Υπομονή»

Οταν η κουβέντα πήγε στον Τούντορ, ο Αρνεσεν ήταν ξεκάθαρος. «Δεν βλέπω ως ρίσκο την επιλογή του. Το ποδόσφαιρο είναι παράξενο και δεν ξέρεις τι θα σου φέρει. Εγώ προσπαθώ να περάσω στην ομάδα και στον κόσμο την υπομονή που πρέπει να έχουμε. Εάν θα είναι λοιπόν ο Ιγκόρ εδώ τον Μάρτιο; Ευχή μου και πεποίθησή μου είναι ότι θα είναι. Θα είναι δική μου αποτυχία. Εγώ τον επέλεξα».

Τέλος, μίλησε και για τους παίκτες που ήρθαν, αλλά και έφυγαν, και δη για τους Μπερμπάτοφ και Λούκας. «Δεν ήμουν χαρούμενος που έφυγε ο Λούκας» είπε, και επεσήμανε: «Είμαι υπερήφανος εκ μέρους του ΠΑΟΚ που καταφέραμε και αποκτήσαμε τον Μπερμπάτοφ, και δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε κάνει χωρίς τον κύριο Σαββίδη».

Τέλος, ο Αρνεσεν στάθηκε και στην επένδυση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, λέγοντας πως «μέχρι στιγμής είμαι χαρούμενος που ο κ. Σαββίδης έχει δαπανήσει πολλά χρήματα για να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα