Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Χλιδάτα σχέδια για τον Σκορπιό

Πώς σκέφτεται να αναμορφώσει ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ το νησί που αγόρασε από την Αθηνά Ωνάση.

Μια μαρίνα για την εύκολη πρόσβαση πολυτελών θαλαμηγών, ένα ξενοδοχείο για… πολύ χοντρά πορτοφόλια και η αναπαλαίωση κτιρίων που παρέμεναν για χρόνια αναξιοποίητα από την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση Αθηνά βρίσκονται στα άμεσα σχέδια του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ για τον Σκορπιό.

Ο νέος ιδιοκτήτης του ιστορικού νησιού που αποτέλεσε τον επίγειο παράδεισο του Ελληνα Κροίσου, έρχεται αύριο στη χώρα μας, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να δρομολογήσει τα σχέδιά του για τη μετατροπή του Σκορπιού από κλασικό τουριστικό θέρετρο της δεκαετίας του ’60 σε μια υπερσύγχρονη μονάδα – ησυχαστήριο για τον ίδιο, τις κόρες του και τους πάμπλουτους φίλους τους.

Στο ταξίδι του ο Ρώσος μεγιστάνας με τα πανάκριβα γούστα δεν θα συνοδεύεται από τις πανέμορφες κόρες του, οι οποίες αναμένονται στη χώρα μας μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες πάνω στο νησί. Η παρέα του θα αποτελείται από τους προσωπικούς του δικηγόρους, αρχιτέκτονες και  τεχνικούς συμβούλους που θα δουν από κοντά το νησί, θα εκτιμήσουν την υπάρχουσα κατάσταση και θα σχεδιάσουν τη νέα του μορφή, με γνώμονα και τις απαιτήσεις του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Αυτό που επιθυμεί ο πολυεκατομμυριούχος είναι να ανακαινιστούν τα κτίρια εσωτερικά και εξωτερικά με τέτοιο τρόπο, ώστε η αρχιτεκτονική που είχε επιλέξει ο Ωνάσης να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο με τα νέα στοιχεία που θα προστεθούν. Θέλει ακόμη να επιδιορθωθούν τα κτίρια των καλεσμένων και του προσωπικού, ώστε η χλιδή και η αρμονία να είναι διάχυτες σε κάθε σημείο του Σκορπιού. Στα μελλοντικά του σχέδια είναι η δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας για όσους επιθυμούν να ζήσουν τον μύθο του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη… Κατά την παραμονή τους ο Ριμπολόβλεφ και η παρέα του φημολογείται πως θα καταλύσουν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λευκάδας, ώστε να είναι κοντά στο νησί και τα σημεία που αγάπησε και περπάτησε ο Ωνάσης.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα