Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Καρέ-καρέ το βίντεο με τους μαφιόζους

Τι έδειξαν οι κάμερες για την εμπρηστική επίθεση στο φημισμένο «Rich» της Γλυφάδας.

Καρέ-καρέ έχουν καταγράψει οι κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης διπλανών καταστημάτων τη μαφιόζικη εμπρηστική επίθεση στο «Rich» της Γλυφάδας! Μαζί με το ιστορικό για τη νυχτερινή διασκέδαση καφέ, που καταστράφηκε ολοσχερώς, υπέστησαν μεγάλες ζημιές και οι υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο. Το αποκαλυπτικό βίντεο βρίσκεται στα χέρια των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που αναζητούν τους τέσσερις κουκουλοφόρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί έχουν παραλάβει το βίντεο και το έχουν στείλει στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ώστε να «καθαριστεί» η εικόνα και να αποκαλύψει τα πρόσωπα των δραστών του εμπρησμού. Στην ιστορική καφετέρια που είχε ανοίξει ο γνωστός κοσμικός και πρώην παράγοντας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, η οποία είχε γίνει κέντρο συνάντησης επώνυμων Αθηναίων πριν πουληθεί σε άλλον ιδιοκτήτη τα τελευταία χρόνια, βρίσκονταν μόνο οι υπάλληλοι στις 5.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, οπότε εκδηλώθηκε η επίθεση.

Ξαφνικά στο εσωτερικό του καταστήματος εισέβαλαν τέσσερις κουκουλοφόροι που κρατούσαν πιστόλια στα χέρια. Ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους του «Rich» και τους υποχρέωσαν να βγουν έξω από το καφέ. Μάλιστα ο ένας από τους κουκουλοφόρους φώναξε στους έντρομους εργαζομένους σε καθαρά ελληνικά: «Δρόμο! Ολοι έξω! Θα σας κάψουμε κι εσάς ζωντανούς!»

Οι τρομοκρατημένοι υπάλληλοι βγήκαν τρέχοντας από το κατάστημα και απομακρύνθηκαν για να μη βρίσκονται στο πεδίο βολής των κουκουλοφόρων, που άρχισαν απαθέστατοι να αδειάζουν σε όλο τον χώρο μπιτόνια γεμάτα εύφλεκτο υγρό! Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και έσπευσαν να εξαφανιστούν με δύο μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού που τις είχαν σταθμεύσει έξω από το καφέ, στην οδό Ζησιμοπούλου.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ένα άσπρο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας άντρας που είχε σταματήσει έξω ακριβώς από το «Rich» τη στιγμή της επίθεσης και παρατηρούσε ψύχραιμα όσα συνέβαιναν στο εσωτερικό. Οι αστυνομικοί διαθέτουν και μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν ότι ο άνθρωπος αυτός παρακολουθούσε την εμπρηστική επίθεση για να διαπιστώσει αν το αποτέλεσμα θα ήταν η ολοκληρωτική καταστροφή του «Rich»!

Εκτός από τα βίντεο που συγκέντρωσαν οι άντρες της Ασφάλειας από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος των γύρω καταστημάτων, προσπαθούν να εντοπίσουν και οπτικό υλικό από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Τροχαίας από μία ώρα πριν μέχρι μία ώρα μετά τον εμπρησμό. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες και ο συντονιστής τους με το λευκό αυτοκίνητο και -αν είναι δυνατόν- να εξακριβώσουν πού κατευθύνθηκαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τέσσερις εμπρηστές διέφυγαν με δύο μοτοσυκλέτες που τις είχαν σταθμεύσει έξω από το διάσημο καφέ της Γλυφάδας, όταν το έκαψαν απ’ άκρη σ’ άκρη. Πολύ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ολόκληρο το κτίριο, στο ισόγειο του οποίου στεγάζεται το «Rich», με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει ακόμη και πρόβλημα στατικότητας.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ – ΦΩΤ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ


Δεύτερη επίθεση μέσα σ’ έναν χρόνο

Η μαφιόζικη επίθεση ήταν η δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο εναντίον του «Rich», που δεν περνούσε και την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του! Οι οικονομικές διαφορές του νέου ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε πολλά οικονομικά ανοίγματα, φαίνεται ότι ήταν το κίνητρο των μαφιόζων που πυρπόλησαν το ιστορικό καφέ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η «Espresso», εδώ και πολύ καιρό ο νέος ιδιοκτήτης του «Rich» αδυνατούσε να ξεπληρώσει τα χρέη του. Πέρυσι, είχε δεχθεί μία εκρηκτική «προειδοποίηση» με έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό μικρής ισχύος που είχε εκραγεί στο κατάστημα και είχε προκαλέσει λίγες υλικές ζημιές. Το χθεσινό χτύπημα ήταν το τελειωτικό!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι πεπεισμένοι ότι οι δύο επιθέσεις εκπορεύτηκαν από κοινό κέντρο αποφάσεων και εκτιμούν ότι πίσω τους κρύβονται άνθρωποι που έχουν σχέση με κυκλώματα τα οποία δραστηριοποιούνται στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Λένε, μάλιστα, ότι ο σχεδιασμός και η εκτέλεση της επίθεσης δείχνουν «επαγγελματίες» του είδους.

Οι έρευνες των έμπειρων αστυνομικών της Ασφάλειας στρέφονται προς την κατεύθυνση σεσημασμένων «νονών» της νύχτας που πωλούν εκβιαστικά «προστασία» σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων. Μια σειρά υπόπτων έχει μπει στο «μικροσκόπιο» και παρακολουθούνται διακριτικά, ώστε να εντοπιστούν πρώτα αυτοί που έφεραν σε πέρας τον καταστροφικό εμπρησμό και στη συνέχεια αυτός που έδωσε την «παραγγελία» για την καταστροφή του «Rich».

ΘΕΟΔ. Π. ΠΑΝΟΥ


Στέκι των celebrities

Αν δεν πας στο «Rich», δεν είσαι της μόδας… Για πολλά χρόνια αποτελούσε το απόλυτο στέκι του lifestyle. Τα κυριακάτικα πρωινά των κατοίκων των νοτίων προαστίων ήταν συνυφασμένα με τους καναπέδες του «Rich», με εφημερίδες και περιοδικά ανά χείρας, παρέλαση επωνύμων, από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο, παπαράτσι που αναζητούσαν το… μεροκάματο και φυσικά άφθονο κους κους. Ακόμη και ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, ο Ντομινίκ Στρος Καν, είχε πιει το ποτό του στο cafe bar restaurant της Γλυφάδας πριν από μερικούς μήνες.

Οι θαμώνες του γνώριζαν καλά ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στις κοσμικές στήλες, αφού τα τραπέζια και οι καναπέδες του ήταν κάτι σαν… πασαρέλα. Αυτό όμως δεν έδειχνε να τους πτοεί και μάλιστα οι επισκέψεις τους πύκνωναν. Εκεί μπορούσες να συναντήσεις από πασίγνωστους τραγουδιστές, ηθοποιούς μέχρι wannabe μοντέλα και άσους του ποδοσφαιρικού κόσμου. Ο Ντομινίκ Στρος Καν τίμησε το «Rich» σε μία από τις πολλές επισκέψεις του στη χώρα μας. Μάλιστα ο φακός των παπαράτσι τον απαθανάτισε να πίνει το κρασί του με καλή παρέα και να ρίχνει φευγαλέες ματιές στις αιθέριες υπάρξεις που βρίσκονταν στο μαγαζί.

Στο πάρτι για τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του «Rich» στη Γλυφάδα σύσσωμη η showbiz ήταν εκεί να ποζάρει στα φλας των φωτογράφων. Η Μάντα Παπαδάκου, ο Βαλέριος Λεωνίδης με την Κατερίνα Θάνου, η Ελίνα Κέφη, η Αντζελα Ευριπίδη, η Στέλλα Γιαμπουρά, ο Θάνος Πετρέλης, η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου, ο Κώστας Αλιμπέρτης με τη συνοδό του, ο Ηλίας Πανταζόπουλος και πολλοί ακόμη celebrities έδωσαν το «παρών». Τον Μάρτιο η Πέγκυ Ζήνα έκανε την απονομή του πλατινένιου δίσκου «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα» και πλήθος επωνύμων την είχαν τιμήσει με την παρουσία τους.

Γενικότερα ήταν το αγαπημένο στέκι πολλών, αφού εκεί μπορούσαν να μάθουν και τα πιο hot gossip της πόλης. Στους θαμώνες του μαγαζιού ήταν ακόμη ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης, ο Πέτρος Ιμβριος, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Χρήστος Χολίδης και πολλοί ακόμα

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ


Αλλάζει κτίριο ο ΕΟΠΥΥ

«Μετακομίζει» ο ΕΟΠΥΥ μετά την καταστροφή που υπέστη το κτίριο από τον εμπρησμό του καφέ «Rich». Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησής του, οι ασφαλισμένοι που εξυπηρετούνται από την Υγειονομική Μονάδα του ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας θα εξυπηρετούνται από σήμερα στο κτίριο όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 45Α, εκτός από τις ειδικότητες Οφθαλμολογίας και ΩΡΛ, που θα εξυπηρετούνται από τα Ιατρεία της Αργυρούπολης στην οδό Κύπρου 141. Η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί ώσπου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μίσθωσης νέου κατάλληλου χώρου για τη στέγαση των υπηρεσιών του κατεστραμμένου κτιρίου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα