Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ανεργος «έφαγε» 22 μήνες για ένα εισιτήριο

Θεσσαλονίκη:Ο επιβάτης αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η «καμπάνα» ήταν με τριετή αναστολή

Θεσσαλονίκη:Ο επιβάτης αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η «καμπάνα» ήταν με τριετή αναστολή

Για ένα εισιτήριο που δεν είχε κόψει σε αστικό λεωφορείο της Θεσσαλονίκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 22 μηνών ένας άνεργος επιβάτης, ο οποίος εντοπίστηκε από τους ελεγκτές. Η «καμπάνα» του δικαστηρίου ήταν με τριετή αναστολή, με αποτέλεσμα βέβαια να αφεθεί ελεύθερος.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

«Αυτό που κάνουν είναι ποινικοποίηση της φτώχειας. Η ποινή που επιβλήθηκε σ’ εμένα ήταν για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος!» υποστηρίζει αγανακτισμένος μετά την καταδίκη του ο άνεργος Βαγγέλης Κιτσώνης. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι διαπομπεύτηκε, εξυβρίστηκε και κρατήθηκε παράνομα για περισσότερες από τρεις στάσεις μέσα στο αστικό λεωφορείο της γραμμής 11 του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο ελεγκτές που του έκαναν έλεγχο είδαν πως δεν είχε πληρώσει εισιτήριο.

Τι κι αν έλεγε ότι είναι άνεργος και πήγαινε σε ραντεβού για να βρει δουλειά, όπως ο ίδιος κατήγγειλε, δείχνοντας μάλιστα την κάρτα ανεργίας του; Οι ελεγκτές δεν τον άφηναν να φύγει. Μαζί με έναν συνεπιβάτη, που κατέθεσε υπέρ του, κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου, όπου οι δύο πλευρές αλληλομηνύθηκαν.

Το απίστευτο περιστατικό είχε γίνει στις 11 Μαΐου 2011 και ο επιβάτης κατέθεσε μήνυση για παράνομη κράτηση και εξύβριση σε βάρος των ελεγκτών του ΟΑΣΘ. Ωστόσο, εκείνοι κατέθεσαν μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση στον ίδιο και τον συνεπιβάτη του, που ήταν συνδικαλιστής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

«Η εξοντωτική ποινή επιβλήθηκε αν και όλοι οι μάρτυρες υπεράσπισης και κατηγορίας βεβαίωναν ότι η συμπεριφορά μου δεν ήταν επιλήψιμη. Η δική μου μήνυση μπήκε στο αρχείο και εκδικάστηκε μόνο αυτή των ελεγκτών. Εγώ υπερασπίστηκα το νόμιμο δικαίωμά μου να κάνω μήνυση για απρεπή συμπεριφορά, αλλά το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι οι ελεγκτές κινήθηκαν μέσα στο πλαίσιο των καθηκόντων τους» λέει ο κ. Κιτσώνης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα