Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

ΤΟ…ΚΚΕ χώρισε τον «Μήτσο» από την «Ελενίτσα» του

Τα καυστικά σχόλια του Λαζόπουλου για το ΚΚΕ έκαναν τη Γερασιμίδου να του κρατάει μούτρα

Τα καυστικά σχόλια του Λαζόπουλου για το ΚΚΕ έκαναν τη Γερασιμίδου να του κρατάει μούτρα

«Δεν χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα, ρε μ…α» είχε πει κάποτε on air η Βάσια Τριφύλλη στον Απόστολο Γκλέτσο, όταν και οι δύο ήταν υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές του 2006.

Η συνάδελφός τους ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, ωστόσο, θεωρεί ότι… χαλάνε και παραχαλάνε. Αν και υπήρξαν η Ελενίτσα και ο Μήτσος και συνεργάστηκαν τόσο στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» όσο και στο «Αλ τσαντίρι νιουζ», η Γερασιμίδου, που υπήρξε βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Λάκης Λαζόπουλος δεν είναι πια φίλοι. Η ίδια το αποκάλυψε στο περιθώριο της παρουσίασης της ελεύθερης μετάφρασης της «Λυσιστράτης» από τον σύζυγό της Αντώνη Ξένο.

«Είναι μια παλιά φιλία, αλλά τώρα δεν υπάρχει φιλία από την πλευρά μου. Δεν έχουμε μαλώσει, αλλά, με συγχωρείτε πάρα πολύ, για μένα το κόμμα μου είναι η ζωή μου ολόκληρη, είναι αυτά που πιστεύω, αυτά που θέλω να δω να γίνονται» δήλωσε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας στην ουσία ότι οι διαφορετικές πολιτικές απόψεις των δύο, αλλά και η επικριτική στάση του πρώην συνεργάτη της απέναντι στο ΚΚΕ ήταν η αιτία του τέλους της πολύχρονης φιλικής σχέσης τους.

«Καλή παρέα να έχει»

«Δεν είμαι εχθρός, βεβαίως, αλλά δεν μπορώ να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που τόσο άδικα έχει πολεμήσει το Κομμουνιστικό Κόμμα. Αυτό και τελειώσαμε» τόνισε και συμπλήρωσε: «Τον θαυμάζω, συνεργαστήκαμε καλά, αλλά μέχρι εκεί. Καλή παρέα να έχει, με τους ανθρώπους που κάνει παρέα και με τους κύκλους του κι εγώ με τους δικούς μου. Εγώ αισθάνομαι καλά με τους συντρόφους μου».

Οπως όλα δείχνουν, πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που η Ελένη Γερασιμίδου απαντούσε θετικά στις προσκλήσεις του Λάκη να φιλοξενηθεί στο «Τσαντίρι», προκειμένου να ενσαρκώσουν το λαϊκό ζευγάρι, που αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη φορά που έκανε την εμφάνιση του στους «Μήτσους» του Mega.

Μόλις ο Λάκης Λαζόπουλος ενημερώθηκε για όσα είπε η πρώην συνεργάτιδά του, έδωσε τη δική του απάντηση: «Εμένα εξακολουθούν και παραμένουν φίλοι μου όσοι έχουν εντελώς αντίθετες απόψεις. Λυπάμαι γι’ αυτό που άκουσα από εσάς. Επίσης, φίλοι μου παραμένουν από το ΚΚΕ και όσοι διαφοροποιήθηκαν».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα