Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Συνελήφθη ο εκβιαστής του Τσαλίκη

35χρονος άνεργος Θεσσαλονικιός! Το «ευχαριστώ» του τραγουδιστή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με μήνυμα που ανέβασε στο facebook

35χρονος άνεργος Θεσσαλονικιός! Το «ευχαριστώ» του τραγουδιστή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με μήνυμα που ανέβασε στο facebook

Σε καθεστώς φόβου ζούσε τις τελευταίες εβδομάδες ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης εξαιτίας ενός αγνώστου, που εξαπέλυε απειλές τόσο εναντίον του ίδιου όσο και κατά των ανήλικων παιδιών του, κάνοντας λόγο ακόμη και για απαγωγή τους! Ομως, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έβαλε τέλος στην κόλαση που βίωνε η οικογένεια, συλλαμβάνοντας τον 35χρονο δράστη από τη Θεσσαλονίκη.

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Οπως είχε αποκαλύψει την 1η Δεκεμβρίου η «Espresso», ενώ ο γνωστός καλλιτέχνης τραγουδούσε πρόσφατα σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, δέχτηκε ένα δέμα από γνωστό κατάστημα με παιχνίδια και παιδικά ενδύματα, το οποίο είχε αφήσει ηλικιωμένο ζευγάρι στον υπεύθυνο του καταστήματος, λέγοντάς του πως είναι για τα παιδιά του Γιώργου Τσαλίκη.

Ο τραγουδιστής βρήκε στο καμαρίνι του το δέμα με τα δώρα, εξωτερικά του οποίου υπήρχε ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έγραφε: «Σας αγαπώ, ο θείος σας» και έναν αριθμό τηλεφώνου. Ο κ. Τσαλίκης επικοινώνησε αμέσως με τον τηλεφωνικό αριθμό και άκουσε μιαν άγνωστη φωνή να του λέει: «Είμαι ο αδελφός σου, ο Δημήτρης! Με ξέχασες;»!

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει πράγματι αδελφό, όμως δεν τον λένε Δημήτρη, αλλά Παναγιώτη! Από και έπειτα άρχισε ο εφιάλτης, καθώς ο άγνωστος στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής άρχισε να παραληρεί, απειλώντας πως θα απαγάγει τα παιδιά του! Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες ακολούθησε κι άλλο απειλητικό τηλεφώνημα. Τρομοκρατημένος ο γνωστός καλλιτέχνης απευθύνθηκε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να δοθεί προστασία στην οικογένειά του, καθώς υπήρχαν φόβοι για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών του. Μόλις κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων, ανέλαβε την έρευνα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που κατάφερε να εξιχνιάσει άμεσα την υπόθεση.

«Κακιά στιγμή»

Οπως αποδείχτηκε από την έρευνα, δράστης είναι ένας 35χρονος από τη Θεσσαλονίκη και το ηλικιωμένο ζευγάρι που έδωσε το δέμα με τα δώρα στον υπεύθυνο του κέντρου είναι η μητέρα του και ένας φίλος της! Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 35χρονος δεν έδωσε εξηγήσεις για την πράξη του και υποστήριξε μόνο πως ήταν η «κακιά στιγμή και μια βλακεία»! Μάλιστα, πρόσθεσε ότι προσβλέπει στη μεγάλη καρδιά του τραγουδιστή ώστε να αποσύρει τη μήνυση και να μη ζητήσει τη δίωξή του!

sdfsdfsd

Αφού ενημερώθηκε για την εξέλιξη της υπόθεσης, ο Γιώργος Τσαλίκης ανάρτησε στο προφίλ που διατηρεί στο facebook ένα ευχαριστήριο μήνυμα, στο οποίο μεταξύ άλλων γράφει: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον υποδιευθυντή Α. Χαλκιά, στον κύριο Α. Κάμαρη και όλους τους κυρίους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος… Πάνω απ’ όλα, στον άνθρωπο που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την ΕΛ.ΑΣ. και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, τον στρατηγό Μανώλη Σφακιανάκη».


 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...