Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η «επόμενη μέρα» στη Ρεάλ με Ζιντάν!

ΤΑ «ΚΕΡΔΗ» ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΤΕΘ – ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΕΪΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Το επάγγελμά του είναι πολιτικός μηχανικός, όμως υπό την τελευταία ιδιότητά του ο Φλορεντίνο Πέρεθ γνωρίζει καλά τα… μαθηματικά του. Ο 68χρονος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, και άλλοτε πολιτικός, δεν έχει ξοδέψει μόνο… 1,2 δισ. ευρώ από το 2000 για 39 μεγάλες μεταγραφές(!), αλλά έχει συνήθεια να αλλάζει και προπονητές.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ

Η προ τριών ημερών απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ, έπειτα από μόλις 7 μήνες στον πάγκο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», έφερε στη θέση του τον Ζινεντίν Ζιντάν.

O παλαίμαχος Γάλλος έγινε ο 11ος κόουτς επί προεδρίας Πέρεθ και ο 22ος κάτοχος «Χρυσής Μπάλας» που αναλαμβάνει ομάδα ως προπονητής.

Ο Πέρεθ, που έχει κατακτήσει 14 τίτλους σε 16 χρόνια, στήριξε τον Μπενίτεθ ακόμη και μετά τον εντός έδρας διασυρμό (4-0) από την Μπαρτσελόνα, και τον απομάκρυνε τελικά με αποζημίωση 9.800.000 ευρώ. Ωστόσο, βιάστηκε έχοντας λόγο, αφού, αν τον απέλυε μετά τη 15η Ιανουαρίου, δεν θα του κατέβαλλε αποζημίωση για έναν χρόνο αλλά για τρία!

Πάντως, η «προαγωγή» του «Ζιζού» από τη β’ ομάδα δεν φέρνει σε όλους ηρεμία. Ο Γκάρεθ Μπέιλ φέρεται δυσαρεστημένος από την απόλυση Μπενίτεθ και ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσφέρει το καλοκαίρι… 102.000.000 για να τον αποκτήσει!

Με αυτά τα χρήματα, ο Πέρεθ φέρεται πως θα επιχειρήσει να δελεάσει την Τσέλσι για τον Βέλγο Εντέν Αζάρ, ενώ χαρούμενοι για τις προπονητικές εξελίξεις είναι οι Χάμες, Ρονάλντο, Ράμος, αν και οι δύο τελευταίοι, που δεν ήθελαν την καλοκαιρινή απόλυση Αντσελότι για να αναλάμβανε ο Μπενίτεθ, τσακώθηκαν και λογομάχησαν στην κυριακάτικη ισοπαλία στη Βαλένθια. Με αμφιβολία φέρεται να βλέπει την έλευση Ζιντάν ο Πέπε, αφού ο «Ζιζού» αναμένεται να προτιμήσει δίπλα στον Ράμος στην άμυνα τον αγαπημένο του, Ραφαέλ Βαράν (τον οποίο εκείνος πήγε στη Μαδρίτη), ενώ ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν ευνοημένο και τον Γάλλο επιθετικό Μπενζεμά, που έχει διαρκή στήριξη από τον συμπατριώτη του.

Ο 43χρονος Ζιντάν, που κατέκτησε 6 τίτλους σε μία 5ετία ως παίκτης της Ρεάλ, έχει την υποστήριξη πρώην συμπαικτών του, αφού ο άλλοτε σταρ του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ έγραψε στο twitter του Ζιντάν «είμαι χαρούμενος για σένα», και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέφερε στο Instagram: «Μπορούσε να γίνει καλύτερο από αυτό; Ενας άνδρας που ήταν ο καλύτερος στο άθλημα που όλοι μας αγαπάμε αναλαμβάνει έναν σύλλογο τον οποίο εγώ και πολλοί άλλοι λατρεύουν!»

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα