Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια»: Η Λένα επιστρέφει τη...

Ο κόσμος του Αντρέα καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η Αγγελική δούλευε για τον πατέρα του, ενώ η Λένα παραδέχεται στον Χρόνη την αλήθεια γ

«Να μ’αγαπάς»: Ένα λάθος του Άγγελου ταράζει τη Φωτεινή

Ο Άγγελος αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι στους εμβρόντητους Καλλιγά, το παρελθόν έρχεται στο φως και στα μάτια του σαστισμένου Ορφέα στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Μυστικά για σωστό τηγάνισμα από τον Γιαννη Λουκάκο

Ο Dr. Cook αποκαλύπτει τις τεχνικές.

Αλλη μία μαγειρική εβδομάδα ξεκινά για τον Γιάννη Λουκάκο, ο οποίος μπορεί να πήρε ζεστά την εκπομπή «Dr. Cook», η οποία προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 21.15 από το Mega, ωστόσο -όπως φαίνεται και από τα νούμερα- το τηλεοπτικό κοινό δεν αντέχει άλλα… μαγειρέματα. Για τους… αμετανόητα φανατικούς, πάντως, στην εκπομπή που θα δούμε αυτή την εβδομάδα ο σεφ μάς δείχνει όλα τα μυστικά για σωστό τηγάνισμα και πανάρισμα. Το τηγάνισμα χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες, το ρηχό και το βαθύ. Η βασική τους διαφορά είναι η ποσότητα του λαδιού, για παράδειγμα είναι διαφορετικό το μαγείρεμα του σνίτσελ από αυτό της τηγανητής πατάτας. Το πανάρισμα (από το γαλλικό pain, που σημαίνει ψωμί) είναι μια διαδικασία που γίνεται πριν από το τηγάνισμα ή το ψήσιμο και πρόκειται για επικάλυψη. Το τρόφιμο επικαλύπτεται με αλεύρι, βουτιέται σε αβγό και μετά σε τριμμένη ψίχα ψωμιού (ή και άλλων παρόμοιων υλικών). Χρειάζεται δυνατή φωτιά στο ψήσιμο ώστε ο σχηματισμός της εξωτερικής τραγανής κρούστας να συμπέσει χρονικά με το ψήσιμο του παναρισμένου υλικού μέχρι μέσα. Στη συνέχεια του μαθήματος ο σεφ ετοιμάζει χοιρινό σνίτσελ με προσούτο και μοτσαρέλα και σαλάτα με σελινόριζα. Οι μαθητές αναλαμβάνουν την παρασκευή κοτόπουλου στήθους πανέ με βρόμη, παρμεζάνα και σάλτσα με γιαούρτι και δυόσμο, καθώς και κροκέτας τυριού με σάλτσα από πορτοκάλι και κύμινο. Το μάθημα ολοκληρώνεται γλυκά, με μαριναρισμένες φράουλες με κρέμα βανίλιας και καραμελωμένο φύλλο κρούστας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα