Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

«Δεν θα αρέσουμε σε όλους»

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο «Ολα πρώτη φορά» για τα σχόλια μετά την περιβόητη οικογενειακή φωτογράφιση στο «χρυσό» σαλόνι του σπιτιού της

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο «Ολα πρώτη φορά» για τα σχόλια μετά την περιβόητη οικογενειακή φωτογράφιση στο «χρυσό» σαλόνι του σπιτιού της

Πριν από λίγο καιρό μια φωτογραφία στην οποία «πρωταγωνιστούσε» το… χρυσοποίκιλτο σαλόνι του σπιτιού τους έγινε αφορμή ώστε όλος ο κόσμος να μιλάει για την οικογένεια Πατούλη. Γι’ αυτό η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου και δημοτική σύμβουλος Πεύκης Μαρίνα Πατούλη «απαίτησε» χρυσή πολυθρόνα στο στούντιο του «Ολα πρώτη φορά» του ΑΝΤ1. «Θέμο μου, ούτε μια χρυσή πολυθρόνα δεν μου έχεις βάλει να με υποδεχτείς. Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω αυτού» είπε με νάζι η εντυπωσιακή κυρία δημάρχου Αμαρουσίου.

Φορώντας εφαρμοστό φόρεμα στο χρώμα της λεβάντας, με ασημένιες λεπτομέρειες και εντυπωσιακό ντεκολτέ, η κυρία Πατούλη μίλησε για το ιδιαίτερο προσωπικό της στιλ. «Πάντα μου άρεσε να προσέχω τον εαυτό μου. Τα γούστα, από εκεί και πέρα, δεν συμπίπτουν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε κριτική, και εγώ είμαι θωρακισμένη. Ακόμα και τα σκληρά σχόλια τα αντιμετωπίζω με κατανόηση. Στο πλαίσιο της δημόσιας εικόνας, δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους» είπε, ενώ δεν αρνήθηκε να σχολιάσει το βίντεο της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα», που κατέληγε στο… κρεβάτι του ζευγαριού, για το οποίο -με σκληρά λόγια- είχε τοποθετηθεί και ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης.

«Θεωρώ ότι η σάτιρα δεν έχει όρια. Εδώ όμως μένει ένα ερωτηματικό, γιατί πέρα από πολιτικοί ή επαγγελματίες, είμαστε γονείς. Αυτό που με ενόχλησε ήταν όταν ήρθε την επόμενη ημέρα το παιδί μου και μου είπε ότι “στο σχολείο με κοροϊδεύουν λέγοντας πως οι γονείς μου έχουν γίνει ρεζίλι”. Του εξηγήσαμε πώς έχουν τα πράγματα. Οταν διακωμωδείται ο πρωθυπουργός, είναι φυσικό να συμβαίνει και με εμάς» υποστήριξε η Μαρίνα Πατούλη.

«Eυαίσθητος με χιούμορ»

Η εντυπωσιακή κυρία Πατούλη αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, με τον οποίο γνωρίστηκαν στην Πάρο, όταν εκείνη ήταν πρωτοετής φοιτήτρια και εκείνος τελειόφοιτος της Ιατρικής. «Είναι ευαίσθητος και έχει χιούμορ. Είμαστε 29 χρόνια μαζί. Το να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου είναι πολύ σημαντικό. Είναι το μυστικό, γιατί έπειτα από αυτό έρχεται ο σεβασμός. Αυτό που μετράει είναι ο εγκεφαλικός έρωτας» κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...