Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Jenny με σαρακοστιανές συνταγές

Γευστικές προτάσεις από τον μάγειρα Γιώργο Τσούλη και την Τζένη Μπαλατσινού στο μαγκαζίνο του Mega

Γευστικές προτάσεις από τον μάγειρα Γιώργο Τσούλη και την Τζένη Μπαλατσινού στο μαγκαζίνο του Mega

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο μάγειράς της, ο 27χρονος Γιώργος Τσούλης με καταγωγή από τη Μανωλάδα Ηλείας, γιορτάζουν τα Κούλουμα, γι’ αυτό και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 12.00, στο μαγκαζίνο του Mega «Jenny Jenny», θα μας παρουσιάσουν νόστιμες συνταγές για την Καθαρά Δευτέρα.

«Οταν υπάρχουν ντολμαδάκια, φάβα, σουπιές, γαρίδες, χταπόδι με μακαρονάκι, που είναι και το αγαπημένο μου, ταραμασολάτα, καλαμαράκια και χαλβάς, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι νηστίσιμο που δεν είναι νόστιμο. Ισα ίσα, θεωρώ ότι αυτά είναι τα πιο αρωματικά πιάτα και σας το λέω εγώ, που μαζί με τον Ακη Πετρετζίκη ζούμε αποκλειστικά για να ψήνουμε και να τρώμε σουβλάκια».

Ο μάγειρας Γιώργος Τσούλης έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στις νέες νοικοκυρές, αφού η μεταδοτικότητά του στην εκτέλεση των συνταγών είναι μοναδική. Ετσι δέχεται δεκάδες αιτήματα φιλίας στο facebook, ενώ, όταν του μιλούν στον δρόμο ντρέπεται και κοκκινίζει. Η οκτάχρονη συνεργασία του με τον Πετρετζίκη στο Mega, τόσο στην πρωινή εκπομπή όσο και στην παραγωγή «Κάν’ το όπως ο Ακης» -συγκεκριμένα, ήταν υπεύθυνος για την προετοιμασία των συνταγών- τον έκαναν ξεφτέρι στην κουτάλα. «Γνωριστήκαμε στη σχολή για σεφ Le Μonde και γίναμε “αυτοκόλλητοι”. Στον Ακη χρωστάω πολλά, γιατί με έμαθε να ψήνω σωστά και αυτό είναι μεγάλο ατού για έναν σεφ. Αυτό μου το έλεγε και ο παππούς μου» λέει στην «Espresso» ο Γιώργος και αποκαλύπτει ότι ο παππούς του είναι ο πρώτος σεφ που άνοιξε πιτσαρία στην Αθήνα -το 1973 στην Αχαρνών- και στη συνέχεια ο πατέρας του τη μετέφερε στο Αιγάλεω, όπου λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Οσο για την Τζένη; «Είναι πολύ καλή μαγείρισσα, γιατί είναι εξαιρετική μητέρα αλλά και γιατί έχει κλέψει μυστικά από τον Πέτρο Κωτσόπουλο που λατρεύει την κουζίνα, ενώ έχει καταγράψει στο μυαλό της όλες τις συμβουλές του Ακη» τονίζει ο Γιώργος.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα